Çocuklar Duymasın'ın Emine'sini gören tanıyamıyor! Ekranda başka normalde başka: Güzelliğiyle baş döndürdü

Çocuklar Duymasın'ın Emine'sini gören tanıyamıyor! Ekranda başka normalde başka: Güzelliğiyle baş döndürdü

Bir döneme damga vuran reyting rekortmeni Çocuklar Duymasın adlı dizide 'Çaycı Hüseyin' karakterinin eşi 'Emine Açıkgöz' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melek Şahin'in son hali herkesi şaşkınlığa uğrattı. Ünlü oyuncunun son halini görenler tanıyamadı.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan, bir döneme damga vuran reyting rekortmeni komedi dizisi Çocuklar Duyması'nda canlandırdığı 'Emine Açıkgöz' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Melek Şahin'in son hali görenleri hayrete düşürdü. Ünlü oyuncunun son halini görenler gözlerine inanamadı.

2002-2019 yılları arasında MinT Motion Pictures tarafından hazırlanan, senaristliğini Birol Güven'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Bora Tekay, Raşit Çelikezer ve Günay Köker'in oturduğu başrolde ise Tamer Karadağlı ile Pınar Altuğ'un rol aldığı 'Çocuklar Duymasın' adlı dizide Alpaslan Özmol'un canlandırdığı 'Çaycı Hüseyin' karakterinin eşi 'Emine Açıkgöz' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melek Şahin'in son hali herkesi şaşkınlığa uğrattı.

GÜZELLİĞİYLE BAŞ DÖNDÜRDÜ

Efsane dizide 'Çaycı Hüseyin'in eşi olan ve aynı zamanda dizinin çekildiği evde yardımcılık yapan Melek Şahin'in dizide canlandırdığı karakterden farklı bir tarzda olması herkesi şaşırttı.

İlk olarak bir döneme damga vuran 'Ayrılsak Da Beraberiz' adlı reyting rekortmeni dizide gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve son olarak Çocuklar Duymasın adlı dizide rol alan Şahin'in yıllar içerisinde yaşadığı değişim hayranlarını şoke etti.

İşte ünlü oyuncunun son hali:

whatsapp-image-2023-03-20-at-15-35-39.jpeg

​​​​​​​
whatsapp-image-2023-03-20-at-15-37-56.jpeg

whatsapp-image-2023-03-20-at-15-37-09.jpeg

whatsapp-image-2023-03-20-at-15-36-37.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN