Çocukların arasındaki gizli elmayı kimse bulamıyor! 7 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor!

Çocukların arasındaki gizli elmayı kimse bulamıyor! 7 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor!

Zeka oyunları, zekanızı ölçmenin ve IQ seviyenizi belirlemenin eğlenceli ve kolay bir yoludur. Bu zeka oyunu IQ testinde gizli elmayı 7 saniyede bularak dahi olup olmadığınızı kontrol edin.

Bir kişinin zekasını test etmenin birçok yolu vardır. En yaygın ve eğlenceli yollardan biri zeka oyunlarıdır. Bazen göz ve beyin tamamen farklı şeyler algılar. Bununla birlikte, akıllı insanlar neyin gerçek neyin gerçek olmadığını çabucak anlayabilirler.

Zeka oyunları aynı fenomen üzerinde çalışır ve çeşitli bulmacaları, bilmeceleri ve gizemleri çözerken beyni özüne meydan okur. Zeka oyunları çözmek aynı zamanda beynin ödül merkezinin aktivasyonuyla sonuçlanarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlar ve hafızayı, eleştirel düşünmeyi ve yaratıcılığı artırır.

Aşağıdaki zeka oyunu resmine bir göz atın ve ruh halinizi canlandırırken aynı zamanda zeka seviyenizi kontrol edin.

1-005.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ ELMAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resme bakın. Bir grup erkek bir fotoğraf için poz veriyor. Ancak içlerinden biri, bir elmayı gizlice saklamıştır.
Şimdi dikkat edin ve hangi çocuğun elmayı sakladığını bulun.

Ancak bunun için fazla zamanın yok. Elma ortadan kaybolmadan önce sadece 7 saniyeniz var. Bu zeka oyunu IQ testi, gözlem becerilerinizin ve zekanızın ne kadar iyi olduğuna karar verecek.

GİZLİ ELMAYI GÖRDÜN MÜ?

Bir ipucu ister misin? Elma görüntünün sol kısmında olabilir. Gizli elmayı bulmak için çok fazla vaktin kalmadı. Bu zeka oyunu IQ Testini çözerken eğlendin mi? Çoğu insan doğru cevabı kesinlikle buldu. Ancak saklı elmayı 7 saniyede bulamadıysanız üzülmeyin, yalnız değilsiniz. Şimdi cevabı öğrenmek için okumaya devam edin.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Çok sayıda insan zeka oyunlarında başarısız olur. Ancak bu akılsız oldukları anlamına gelmez. Bu zeka oyunları sadece zararsız eğlenceli egzersizlerdir ve fazla ciddiye alınmamalıdır. Zekanızı test etmeniz için daha heyecan verici diğer zeka oyunlarına da göz atabilirsiniz. Şimdi aşağıdaki resmi kontrol edin ve bu zeka bulmacasının cevabını öğrenin.

2-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN