Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'den bir oyuncu daha ayrıldı!

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'den bir oyuncu daha ayrıldı!

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'den bir ayrılık haberi daha geldi. Geçtiğimiz günlerde 7 oyuncu ekipten ayrıldığını duyurmuştu. Oyuncu Eda Nur Hancı sevilen programdan ayrıldığını sosyal medyadan duyurdu.

Oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın genel sanat yönetmenliğini ve eğitmenliğini üstlendiği, Kanal D'de yayımlanan Çok Güzel Hareketler 2’de peş peşe ayrılık haberleri geliyor.

e.jpg

Oyuncu Eda Nur Hancı, Çok Güzel Hareketler 2. kuşak ekibinden ayrıldığını bir Instagram paylaşımıyla duyurdu. Çok Güzel Hareketler programından şimdiye kadar sekizden fazla oyuncu ayrıldı.

SEZON FİNALİ SONRASI AYRILIK HABERLERİ

13 Haziran 2021 Pazar günü yayınlanan 89. bölümüyle sezon finali yapan BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler 2'de ilk ayrılık haberi Gürhan Altundaşar ile Cihan Talay'dan gelmişti. Ardından Begüm Çağla Taşkın, Birsel Kılınçcı, Arzu Susantez, Sema Özkan ve Didem Ruhi de sosyal medya üzerinden ayrılık kararlarını hayranlarına duyurmuştu.

ed.jpg

Ekiple ünlenen Eda Nur Hancı da projeden ayrıldığını açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN