Çok zeki insanlar için hazırlanan zeka testi: Tüm yüzleri bulursan çok özelsin...

Çok zeki insanlar için hazırlanan zeka testi:  Tüm yüzleri bulursan çok özelsin...

Bu resimdeki tüm insanları sadece detay odaklı kişilerin görebileceği gerçeğinden bahsediyoruz. Zamanımızın ünlü sanatçısı Oleg Shuplyak'ın bu illüzyon tablosunda kaç tane görebileceğinizi kontrol edin.

AYRINTILARA ODAKLANABİLİYOR MUSUNUZ?

Ayrıntılara odaklanan biri olup olmadığınızı hiç merak ettiniz mi? Eğer merak ettiyseniz, öğrenmek için yapabileceğiniz bir test burada. Bu resimde altı kişi var, ancak yalnızca özel kişiler hepsini bulabilecek. Çoğu insan, özellikle de resme ilk kez bakıyorlarsa, altı kişinin tümünü görmez.

test.jpg

TÜM YÜZLERİ BULABİLİRSENİZ HARİKASINIZ

Bir resimde altı kişinin hepsini bulabilmek gerçekten harika. Tüm nesneleri bulduğunuzda mutlu olursunuz ve bu kesinlikle ayrıntılara olan ilginizin arttığını gösterir. Altı kişinin hepsini bulabilen kişiler son derece uyanıktır ve bağlamdaki en küçük ayrıntıları algılayabilir. Bu optik illüzyon, sadece detay odaklı olmanızı değil, aynı zamanda görüntüler için iyi bir göze sahip olmanızı gerektirir.

TÜM YÜZLERİ BULAMADIYSANIZ ÜZÜLMEYİN

Herkesi bulamazsanız cesaretiniz kırılmasın, bu tablo sizi kandırmak için tasarlanmış özel bir optik illüzyondur. Optik illüzyona bir göz atın ve 6 kişiyi de bulmaya çalışın! İnsanların sadece yüzde 15'i bu resimdeki 6 kişinin hepsini bulabiliyor.

RESİMDE KAÇ KİŞİ VAR?

test-0.jpg

1. Çoğu insanın gördüğü ilk kişi, en bariz ve göze çarpan, size arkası dönük yaşlı bir adam

test-1.jpg

2. Daha sonra, birçok kişi , arkası size dönük, yaşlı bir adamın önünde duran bir ağacın üzerinde bir kadın fark eder

test-2.jpg

3.4. Sonra, ağaçtaki kadının soluna ve sağına bakarsanız, size bakan iki yüz göreceksiniz.

test-3.jpg

5. Beşincisi, yakından bakarsanız soldaki şekli görebilirsiniz. Bu , yüzün içinde olan başka bir adam . Bir ağaca bir kadın çiziyor gibi görünüyor.

test-4.jpg

6. Ve son olarak, resmin tamamına bakarsanız, resmin yaklaşık olarak ortasında yer alan büyük bir yüz göreceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN