Bu zeka testi hem IQ'nüzü ölçecek hem de eğlendirecek! Bu resimdeki gizli katili bulabilecek misiniz?

Bu zeka testi hem IQ'nüzü ölçecek hem de eğlendirecek! Bu resimdeki gizli katili bulabilecek misiniz?

Resimdeki tüm adamlar tehlikede! Ormanda bir yerde saklanan bir katil var. Ama zaman tükeniyor! Alınlarında boncuk boncuk terler belirdi. Acil olarak katilin nerede saklandığını bulmak gerekiyor. Adamların hayatlarını kurtarmalarına yardım edin, resimde bir yerde saklanan katili bulun.

KATİL ORMANIN İÇİNDE BİR YERLERDE

O buralarda bir yerde - orada olduğunu biliyorsun ama onu görebiliyor musun? Durum tehlikeli ama yakalanırsa herkes kurtulacak! Her şey gözlerinizin onu ne kadar hızlı bulabileceğine bağlı!

GİZLİ KATİLİ BULABİLİR MİSİN?

Şimdi yakından bakın. Bu vintage görüntüde bir yerde saklanıyor. Onu fark ederseniz, bu adamların hayatını kurtaracağınızı hayal edin.

zeka.jpg

Bu görüntü 20. yüzyılın başında ortaya çıktı ve Find the Hidden Image şirketinin ticaret kartının bir parçasıydı. Biri düellocu olan bir grup erkeğe sahiptir. Ama rakibi nerede? Onu bulacak mısın? diye sorulmuştu?

KATİLİ HEMEN BULABİLDİNİZ Mİ?

Bu bulmacada katili bulmak bir dakikanızı alır. Gizli katili hemen tespit ettiyseniz, tebrikler. Bunu yapabilen nadir insanlardan birisin. Siz elbette bir kahramansınız - bu adamlar size ve keskin gözünüze sonsuza dek borçlu olacaklar.

zeka-testi.jpg

Demek katil burada saklanıyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN