Geçmiş yaşamınızda kimdiniz? Seçtiğin şapka yüzde 100 doğru olanı söyleyecek...

Geçmiş yaşamınızda kimdiniz? Seçtiğin şapka yüzde 100 doğru olanı söyleyecek...

Geçmiş bir yaşamda kim olabileceğinizi hiç merak ettiniz mi? Çoğumuzun aklına gelmiştir. Geçmişte ne olduğunu ve ya nasıl bir hayat yaşadığını düşünen insanların işini kolaylaştıracak test. Şapkanı seç geçmişte kim olduğunu öğren.

Birkaç enkarnasyonu ortaya çıkarabilir ve mevcut yaşam deneyimine paralel olabilecek ana detaylarına girebiliriz. En az bir hayatta kim olduğunuzu öğrenmek için en çok beğendiğiniz şapkayı seçin!

GEÇMİŞ YAŞAMINIZDA KİM OLDUĞUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN BİR ŞAPKA SEÇİN

1 NUMARALI ŞAPKA: HER ZAMAN SİZİ DİNLEDİLER

Geçmiş bir yaşamda, mükemmel iletişim becerileriniz vardı. Şunlar olabilirsiniz: bir öğretmen, bir danışman, bir danışman ya da saygı duyulan ve sıklıkla ilgi odağı olabilecek biri. Dinlendiniz ve saygı duydunuz.
Konuştuğunda, odadaki herkesin dikkatini çektin. Böyle bir yetenek herkese verilmez, bu yüzden ustaca halkın dikkatini çekmek için. Ve avantajını ustaca kullandın. Hatta bazıları sana hayrandı ve senin için ölmeye hazırdı.
Ayrıca adil, dürüst ve her zaman niyetlerinize, onur kurallarına bağlı kaldığınızı da söyleyebilirsiniz. Bu nedenle, herkes size saygıyla davrandı ve bu hak edildi.

BU HAYATTA ZEVK ALMANIZ GEREKEN FAYDALAR

Mükemmel iletişim becerileri, dürüstlük, adalet ve başkalarını eğitme yeteneği. Başkalarını olumlu yönde etkileyebilir ve birinin hayatını daha iyi hale getirme konusunda oldukça yeteneklisiniz.

sapka.jpg

2 NUMARALI ŞAPKA: SANATÇIYDINIZ

Birden fazla yaşam boyunca, son derece yaratıcı ve sanatsal oldunuz. Büyük olasılıkla sanat alanına dahil oldunuz. Müzisyen, besteci, sanatçı, oyuncu/aktris veya yazardınız.

O yaşamda (ve bu yaşamda da) herhangi bir yaratıcı çıkışınız yoksa, yani bu alanda kendinizi gerçekleştirmediyseniz, o zaman ruhunuz huzursuzdur ve kendi içinde değildir. Amacınızı gerçekleştirmiyorsunuz. Kendinizi yaratıcı mesleklerden birinde somutlaştırmanız veya en azından bir tür yaratıcı aktiviteye hobi olarak katılmanız gerekir.

Bazen yalnız kalmanız ve tüm endişelerden uzaklaşmanız gerektiğini daha önce fark etmiş olabilirsiniz. Kendimi (kendimi) anlamanın, her şeyi yeniden düşünmenin ve pillerimi yeniden şarj etmenin tek yolu buydu. Kendini sanat yoluyla ifade etme arzusu patlamaları da oldu ve pek çok akraba ve arkadaşın bu arzuyu anlamadı.

BU HAYATTA ZEVK ALMANIZ GEREKEN FAYDALAR

Sıradan şeylerde özel bir şey görme yeteneği. Duygularınızı başkalarına iletebiliyorsunuz ve bu sizin için çok net bir şekilde ortaya çıkıyor. İnsanları hissetmek için özel bir yeteneğin var. İçinizdeki yaratıcı benliğinizle sık sık bağlantı kurmak için zaman ayırdığınızdan emin olun, çünkü ruhunuz sanatsal ifadeyi çok ister. Ne istersen onu yapmaya çalış ve kimseyi dinleme.

3 NUMARALI ŞAPKA: SİZ BİR ŞİFACIYDINIZ

İnsanların bedenini ve ruhunu iyileştirebilecek bir insandın. Belki de öyleydiniz: şifacı, tıp adamı, şifacı, hemşire, şaman veya veteriner. Sen insanları iyileştirmek için doğuştan gelen biriydin. Fiziksel veya ruhsal olarak derin iyileşmeye ihtiyacı olan başkalarına yardım ettiniz.

Bir sağlık sorununu görme, duygusal ve ruhsal nedenini bulma ve rahatsızlıklarında onlara yardım etme fırsatınız oldu. Minnettardınız ve bazıları alışılmadık becerilerinizden bile korkuyordu.

BU HAYATTA ZEVK ALMANIZ GEREKEN FAYDALAR

İnsanları ve hayvanları iyileştirmek için özel bir doğal yeteneğiniz var. Belki de hala içinizde derin bir uykudadırlar ve onları uyandırmak için bir tür zorlamaya ihtiyaç vardır.

Henüz iyileşme süreciyle ilgili kitaplar okumadıysanız ve bu konuyla ilgilenmiyorsanız, doğal şifa armağanlarınız hakkında daha fazla bilgi edinmek muhtemelen iyi bir fikirdir. Bunları profesyonel veya kişisel düzeyde nasıl uygulayabileceğiniz ve geliştirebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN