'Çöküş başlayacak' dedi, tarihine kadar verdi! Ünlü kahin Baba Vanga'dan korkunç kehanet

'Çöküş başlayacak' dedi, tarihine kadar verdi! Ünlü kahin Baba Vanga'dan korkunç kehanet

'Çöküş başlayacak' diyerek tarihine kadar net bir şekilde verdi! Ünlü kahin Baba Vanga'dan korkunç kehanet! Şimdi tüm gözler kehanetin üstünde...

Çeyrek asırdan uzun bir süre önce hayata veda eden ünlü Bulgar medyum Baba Vanga, kehanetleriyle halen büyük ilgi uyandırıyor. Çocukluk döneminde görme yetisini kaybetmesine rağmen geleceği öngörme yeteneğiyle dünya çapında ün kazanan Vanga, 11 Eylül saldırıları gibi pek çok önemli olayı tahmin etmişti.

2025 YILINI İŞARET ETTİ

Baba Vanga'nın en korkunç kehaneti gün yüzüne çıktı! Eğer bu kehanet gerçekleşirse her şeyin sonu

"Balkanların Nostradamus'u" olarak bilinen Baba Vanga, 1996 yılında vefat etmeden önce dünyanın 5079 yılında sona ereceğini öngörmüştü. Bu tarih uzak bir geleceği işaret etse de Vanga, çöküşün 2025 yılında başlayacağını iddia etti. Vanga'ya göre, 2025 yılında Avrupa'da kıtanın nüfusunda "büyük bir azalmaya" neden olacak büyük bir çatışma yaşanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN