Çöldeki gizli yılanı 9 saniye içinde görebilirseniz şahin gibi gözlere sahipsiniz! Sadece gerçek zekiler bulabiliyor!

Çöldeki gizli yılanı 9 saniye içinde görebilirseniz şahin gibi gözlere sahipsiniz! Sadece gerçek zekiler bulabiliyor!

Çöl resminde gizlenmiş bir yılan var. 9 saniye içinde fark edebilir misin? Bu zorluğu çözme vizyonunuz var mı? Görelim.

Muhtemelen her gün zeka bulmacaları çözmenin seni daha akıllı yaptığının farkındasındır. Bu çevrimiçi bulmacaların bilişsel yeteneklerinizi, hafıza gücünüzü ve mantıksal ve gözlemsel yeteneklerinizi artırdığı bilimsel olarak gösterilmiştir. Ayrıca, bu beyin sorunları denenmiş ve gerçek bir ruh hali yükselticidir. Yol boyunca eğlenirken kendinizi test edebilir ve becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Bugün, bu gizli nesne zeka oyunlarının yepyeni bir versiyonuyla karşınızdayız. Bugün sizin için görsel bir test hazırladık. Bu yeni beyin bulmacasının konsepti oldukça basittir. Bir fotoğrafı incelemeli ve içinde gizlenmiş bir öğeyi görmelisiniz. Gizli öğe, saat ve kitap gibi nesnelerden hayvanlara, kuşlara ve sürüngenlere kadar her şey olabilir.

1-008.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ YILANI BULABİLİR MİSİN?

Bu resimde bir çöl görebilirsiniz. Kum ufku boydan boya kaplıyor ve çölün ortasında tek başına duran bir ev var. Ayrıca evi olduğunu tahmin ettiğimiz verandada bir sandalyede oturan kovboy şapkalı yaşlı bir adamı da görebilirsiniz. Yolda bir kum akrebi var ve bu görsel test görüntüsünde sadece iki canlı olduğunu düşünebilirsiniz ancak yanılıyorsunuz. Ayrıca bir yerlerde saklanan bir yılan var ve amacınız sürüngeni bulmak.

Başlıktan da anlaşılacağı gibi, bu bulmacayı çözmek için sadece 9 saniyeniz olacak. Öyleyse zamanlayıcınızı ayarlayın ve başlayın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu sorunu çözebildiyseniz, tebrikler! Bu görsel test bulmacasının amacı, çölde gizlenmiş yılanı 9 saniye içinde tespit etmekti. İşte resimdeki gizli yılan.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN