Coşkun Sabah: Parasız kalmam mümkün değil

Coşkun Sabah: Parasız kalmam mümkün değil

Kendisine Türk müziğinin Messi'si sıfatını veren Coşkun Sabah genç görünmek için 1995 yılından bu yana beslenmesine, uyku düzenine dikkat ettiğini pek çok ilaç kullandığını ve yurtdışından özel olarak getirttiği iki-üç çeşit gıda takviyesine yaklaşık 20 bin lira ödediğini söyledi. Sabah, 'Parasız kalırsanız, ilaçları alamam diye korkmuyor musunuz?' sorusuna ise 'O duruma hiç gelmedim, mümkün değil olamaz' şeklinde cevap verdi.

72 yaşındaki müzisyen Coşkun Sabah "89 ve 90 yıllarında Türkiye'nin mega starı bendim" diyerek genç görüntüsünün sırlarını paylaştı.

Akşam Gazetesi'nden Yasemin İlan'ın sorularına cevap veren Sabah, 1995 yılından bu yana hücre yaşlanmasını önleyen Anti Aging ilaçlar kullandığını, vücudu alkali yapmak için destek aldığını, beslenme ve uyku düzenine dikkat ettiğini söyleyen Coşkun Sabah, yurtdışından özel olarak getirttiği iki-üç çeşit gıda takviyesinin aylık fiyatının 15-20 bin lira olduğunu belirtti.

'1995'DEN BERİ KULLANIYORUM VE KULLANMAYA DEVAM EDECEĞİM'

Bu ilaçların yanı sıra bir çok tedavi uyguladığını söyleyen Coşkun Sabah, 'Ayda 20 bin lira sadece gıda takviyesine veriyorsanız, genç kalabilmek için bugüne kadar servet harcamış olmalısınız' sorusuna karşılık 'Tabi ki bir servet harcadım, kolay olmuyor bu işler. 1995 yılından bu yana hiç aksatmadan bu ürünleri kullandım, kullanmaya devam edeceğim. Zaten Türkiye'de eczanelerde yok bulamazsınız benim kullandığım ürünleri" dedi. 'Günün birinde parasız kalır da bu ilaçları alamazsam ne olur?' diye korkmuyor musunuz?' şeklindeki soru üzerine de, 'Yok o duruma hiçbir zaman gelmedim gelmem, mümkün değil olamaz' şeklinde açıklama yaptı.

'ÇİFTLİKTE OLMADIĞIMDA PARA ÇALIYORLAR'

Pandemi döneminde yumurta çiftliği açan ve 'Sabah Yumurta' adıyla satışa sunduğu yumurtaların sık sık reklamını yapan Coşkun Sabah işin başında duramadığı için zarar ettiğini hatta bu işi bırakmayı düşündüğünü söyledi. 'Reklamın iyisi kötüsü olmaz' diyen Coşkun Sabah "Yumurta işi benim için PR oldu, ana haberlere bile konu oldum. Yolda görenler artık şarkılarımı değil yumurtaları soruyor, insanlara sempatik geldi" dedi. Ünlü sanatçı 'Tavukların sesi artık size daha güzel geliyordur' sorusuna karşılık "Tavuklar çok enteresan varlıklar, çiftliğe giriyorum paçamı didikliyorlar. Bağırıyorum onlara 'Kardeşim ben sizin patronunuzum neden benim paçamı didikliyorsunuz! Sesleri de hoşuma gidiyor keyifli bir meslek ama orada olmadığımda para çalıyorlar, para götürüyorlar kimseyi kontrol edemiyorum. Kimseyi töhmet altında bırakmak istemem ama rakamlar açıkça ortada" diye konuştu.

'TÜRK MÜZİĞİNİN MESSİ'SİYİM'

Yeteneğinin Allah vergisi olduğunu söyleyen Coşkun Sabah, 'Messi'ye kimse topa vurmayı öğretmedi o doğarken bu özellikle geldi' sözü hatırlatılınca "Bana da Türk müziğinin Messi'si diyebilirsiniz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN