Çukur son bölümde Cumali Amca bu kez Emmi'yi vuruyor!

Çukur son bölümde Cumali Amca bu kez Emmi'yi vuruyor!

Son 4 bölüme giren Çukur dizisi adım adım finale yaklaşıyor. Yamaç ve Vartolu arasında yaşanan mücadelede Vartolu, akıl dolu planıyla Yamaç'ı zor durumda bırakırken, ikilinin birbirine karşı yaptığı çarpıcı hamleler soluksuz izleniyor. İşte, heyecan uyandıran son fragman...

Çukur 126. bölüm neler olacak, diziseverler tarafından yakından takip ediliyor. Bulduğu silahları satarak parasını mahalleye getiren Vartolu, kahvenin önünde Yamaç ile karşı karşıya geldi. Vartolu, bu hamlesiyle Yamaç'ı destekleyen Çukurlu gençlerin çoğunu da kendi tarafına geçirmeyi başardı. Vartolu, Yamaç ile olan mücadelesinde ilk raundu kazanırken, Yamaç'ın yapacağı karşı hamle şimdiden büyük bir merak konusu.

ÇUKUR 126. BÖLÜM 1. FRAGMAN

126. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların aksiyon dolu sahneleriyle ilgiyle takip edilen dizisi Çukur'un 126. bölümü (4. sezon 34. bölüm), 26 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Show TV'de seyircisiyle buluşacak. Daha önce saat 20.00'de son bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Çukur tüm bölümler izlemek için ücretsiz dijital platform Puhu TV'yi ziyaret etmek mümkün.

Çukur son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Yamaç ve Efsun'un yanı sıra gizemli maskeli adam da Kulkan'ın peşindeydi. Yamaç ve Efsun'dan gizlenmeyi başaran Kulkan, maskeli adamdan kaçamadı. Saklandığı çatıdan Efsun'un önüne düşen Kulkan'ın sonu geldi. Efsun, sözünde durdu ve Kulkan'dan intikamını aldı. Kulkan Erdenet karakterine hayat veren Genco Özak diziye veda etti.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 126. bölüm özeti: Vartolu'nun son hamlesiyle silahları kaybeden Yamaç harekete geçecek. Amca'nın emriyle Emmi'nin peşine düşen maskelinin saldırısı nefesleri kesecek. Zehirlenen Yasmin, ölümle burun buruna gelirken; Akın, Amca ile yüzleşecek. Yamaç, Emmi'nin başına gelenlerden sonra Çukur'a ağır bir ders verecek. Amca, kuracağı yeni oyunla Vartolu ile Yamaç'ın arasındaki bütün ipleri kopartacak. Yamaç, sevdiklerini korumak için akıl dolu bir plan yaparken, bir kişiden daha intikamını alacak. Amca ise kurduğu tuzakla sürpriz bir ismin daha sonunu getirecek.

ÇUKUR 126. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ÇUKUR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların uzun soluklu dizisi Çukur'un çekimleri, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Fatih ilçesinin Balat semtinde gerçekleştiriliyor. Dizide 'Çukur/Koçova Mahallesi' olarak bahsedilen yer, gerçek hayatta Balat Mahallesi'dir. Koçovalı ailesinin yaşadığı malikâne ise, İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Çekmeköy ilçesinde yer alıyor.

Gerçek hayatta İstanbul'da Çukur adında bir mahalle bulunmaktadır fakat bu mahalle, Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindedir ve 2 bin 620 nüfusa sahiptir. Dizide 'Çukur/Koçova Mahallesi' olarak gösterilen Balat Mahallesi'nin nüfusu ise 13 bin 91'dir. Çukur dizisindeki sokak sahnelerinin çoğunluğu Balat ve Fener mahallerinde çekiliyor. Bunun haricinde İstanbul'un çeşitli ilçe ve semtlerinde çekimler gerçekleştiriliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN