Çukur'da son dans: Şahram ve Cumali Amca'dan Koçovalılar'a gaddar hamle!

Çukur'da son dans: Şahram ve Cumali Amca'dan Koçovalılar'a gaddar hamle!

7 Haziran 2021 Pazartesi günü 'büyük final' yapacak Çukur'un sondan bir önceki bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Koçovalılar, Yamaç ile Efsun'un düğünündeyken Şahram, Çukur'a girdi. Cumali Amca'nın son kozu olan Şahram, gerçekleştirdiği saldırıyla mahalleye korku dolu anlar yaşattı. İşte, yeni bölüm son fragman...

Çukur 130. bölüm özet, ortaya çıktı. Televizyon ekranlarının uzun soluklu dizisi Çukur, 4. sezonun sonunda izleyicilerine veda ediyor. Bu akşam yayınlanacak sondan bir önceki bölümde, Koçovalılar'ı kahveye girmemeleri için uyarmaya çalışan Ecevit, Şahram tarafından vuruldu. Koçovalılar ile Şahram'ın karşı karşıya geldiği anlarda nefesler tutulurken, Cumali Amca ve Koçovalılar arasındaki büyük mücadelede dengelerin nasıl değişeceği de büyük bir merak konusu oldu.

ÇUKUR 130. BÖLÜM 1. FRAGMAN

130. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

4 sezon boyunca birçok ünlü oyuncuyu konuk eden Çukur dizisinin 130. bölümü (4. sezon 38. bölüm), 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Show TV'de yayınlanacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün özeti ekranlara gelecek. Çukur tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Puhu TV'ye bakabilirsiniz.

Çukur son bölümde neler oldu, göz atalım: Yamaç, Çukur'u korumak için her şeyi kökünden değiştirecek yeni bir plan yaptı. Cumali Amca tehlikesinin mahalleden gitmesinin ardından Koçovalı kardeşler eski günlerdeki gibi İdris, Paşa ve Emmi'nin kahvede oturduğu masaya geçtiler. Yeniden Çukur'un başına geçen Yamaç, mahalleyi beladan uzak tutmak için harekete geçti. Çukurlular, mahallede bir daha silahların patlamaması için Amca'nın paravan olarak kullandığı yasal işlere el koydular. Çukur, silahları kaldırıp barış ve huzur içinde yaşayacakları yeni bir düzene geçmek için ilk adımını attı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 130. bölüm özeti: Yamaç ve Efsun'un düğünü sonrası mahalleye dönen Koçovalılar'ın, Çukur'u ele geçiren Şahram ile karşılaşması tansiyonu yükseltecek. Hazırlıksız yakalanan Koçovalılar yaralarını sararken Amca mahalleliye diz çöktürüp, Çukur'un kutsal değerlerine savaş açacak. Amca'nın Çukur'u yok etmeye karar verdiğini öğrenen Yamaç, mahallede kalanların zarar görmemesi için yeni bir plan yapacak. Şahram'ın zulmü altında ezilen mahalleliler Yamaç'ın herkesi şaşırtan mesajıyla mücadelenin devam ettiğini öğrenecek. Ancak Yamaç'ın oyununu çözen Şahram karşı saldırıya geçince Koçovalılar yine zor duruma düşecek. Çukur'da kalanların Amca'ya sürpriz saldırısı nefesleri keserken, aileyi ve Çukur'u korumak için başka şansı kalmadığını düşünen Yamaç'ın son hamlesi herkesi derinden etkileyecek.

ÇUKUR 130. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ÇUKUR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların uzun soluklu dizisi Çukur'un çekimleri, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Fatih ilçesinin Balat semtinde gerçekleştiriliyor. Dizide 'Çukur/Koçova Mahallesi' olarak bahsedilen yer, gerçek hayatta Balat Mahallesi'dir. Koçovalı ailesinin yaşadığı malikane ise, İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Çekmeköy ilçesinde yer alıyor.

Gerçek hayatta İstanbul'da Çukur adında bir mahalle bulunmaktadır fakat bu mahalle, Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindedir ve 2 bin 620 nüfusa sahiptir. Dizide 'Çukur/Koçova Mahallesi' olarak gösterilen Balat Mahallesi'nin nüfusu ise 13 bin 91'dir. Çukur dizisindeki sokak sahnelerinin çoğunluğu Balat ve Fener mahallerinde çekiliyor. Bunun haricinde İstanbul'un çeşitli ilçe ve semtlerinde çekimler gerçekleştiriliyor.

ÇUKUR BİTİYOR MU, FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Güçlü oyuncu kadrosuyla 4. sezonunu geçiren Çukur dizisi, bu sezonun sonunda 'büyük final' ile sona ereceği kesinleşti. Hikayeyi daha fazla uzatmanın izleyicileri bıktıracağı ve reyting kaybı ihtimali nedeniyle Ramazan Bayramı'ndan sonraki ilk pazartesi günü olan 7 Haziran 2021'de ekranlara gelecek 131. bölümüyle diziye nokta konulacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN