Çukur'da son 4 bölüm: Karaca ve Celasun'un cenazeleri defnediliyor

Çukur'da son 4 bölüm: Karaca ve Celasun'un cenazeleri defnediliyor

Çukur son bölümde duygu dolu anlar yaşandı. Vartolu ve Yamaç, Karaca ve Celasun'un gömüldüğü yere ulaşarak acı gerçekle yüzleşti. Her ikisinin de öldüğünü öğrenen Yamaç ve Vartolu, dayanılmaz bir acıyla sarsıldı. İşte, sürprizlerle dolu yeni bölüm son fragman...

Çukur 128. bölüm özet, belli oldu. Ekranların uzun soluklu dizilerinden biri olan Çukur, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü yayınlanacak 131. bölümüyle 'büyük final' yapacak sevilen dizide bu akşam Koçovalı üyeleriyle Cumali Amca arasındaki savaş, Celasun ve Karaca'nın ölümüyle tırmanacak. Bugüne kadar Amca'dan taraf olan Vartolu ise artık Koçovalı tarafına geçecek.

ÇUKUR 128. BÖLÜM FRAGMANI

128. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Mahalle sahneleriyle ve geniş oyuncu kadrosuyla ilgiyle takip edilen Çukur'un 128. bölümü (4. sezon 36. bölüm), 10 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Show TV'de yayınlanacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün özeti ekranlara gelecek. Çukur tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Puhu TV'ye göz atabilirsiniz.

Çukur son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Amca'nın adamı Ahmet, Yamaç ve Vartolu'yu Karaca ve Celasun'un gömüldüğü yere götürdü. Mezarı kazan Vartolu, toprağın altında Karaca'nın Çukur dövmeli elini görünce büyük bir yıkım yaşarken, iki kardeşin acısı izleyenleri de derinden etkiledi. Yamaç ve Vartolu, mezarın başında dakikalarca ağladı. Ferhat'ın, Kulkan'ın Amca'nın gerçek yüzünü anlattığı videoyu açmayı başarması her şeyi değiştirdi. Yamaç, Kulkan'ın mesajını kahvenin karşısındaki Çukur sembolü olan duvara yansıtarak Vartolu'ya izletti. Amca hakkındaki gerçekleri öğrenen Vartolu, büyük bir şok ve hayal kırıklığı yaşadı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur 128. bölüm özeti: Karaca ve Celasun'un başına gelenleri öğrenen Çukur yasa boğulacak. Koçovalılar, bir kez daha ölüm acısıyla sınanırken; yaşananlardan kendini sorumlu tutan Vartolu büyük bir yıkım yaşayacak. Geçmişin hesapları tek tek kapanmaya başlarken, herkes hatalarının bedeliyle yüzleşmek zorunda kalacak. Koçovalılar ve Çukur yeniden aile olmanın sınavını verirken; Amca kendini kurtarmak için planını devreye sokacak. Kenetlenen Koçovalı kardeşler, Amca'dan intikamlarını almak için harekete geçecek. Yaşanan aksiyon dolu anlar nefesleri keserken, Amca ile Koçovalılar arasındaki büyük hesaplaşmanın sonucu merakla beklenecek.

ÇUKUR 128. BÖLÜM ÖN İZLEME

ÇUKUR NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Güçlü oyuncu kadrosuyla 4. sezonunu geçiren Çukur dizisi, bu sezonun sonunda 'büyük final' ile sona ereceği kesinleşti. Hikayeyi daha fazla uzatmanın izleyicileri bıktıracağı ve reyting kaybı ihtimali nedeniyle Ramazan Bayramı'ndan sonraki ilk pazartesi günü olan 31 Mayıs 2021'de ekranlara gelecek 131. bölümüyle diziye nokta konulacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN