Cumhurbaşkanı onayladı: Bu bankalar borçları silip süpürecek: 80.000-100.000 TL'ye kadar yeşil ışık yakıldı!

Cumhurbaşkanı onayladı: Bu bankalar borçları silip süpürecek: 80.000-100.000 TL'ye kadar yeşil ışık yakıldı!

Cumhurbaşkanlığı desteğiyle 20-40-60-80-100 bin lira borç kredisi veren bankaların hangileri olduğu belli oldu! Daha fazla detay için haberimize göz atabilirsiniz…

Devlet destekli, faiz oranları Kredi almak istiyorsanız Halkbank üzerinden kredi işlemlerinizi kamu bankası olarak yapabilir, borç ödeme kredisi talebinizi kullanabilirsiniz. Mevcut banka borçlarınızı ödemenize yardımcı olmak için bir kredi kampanyası başlatan kamu sektörü bankaları, cumhurbaşkanı tarafından onaylanan devlet destekli faiz oranlarında işlem görüyor.

HALKBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Halkbank üzerinden borç kapatma kredisi kampanyasına başvuran vatandaşlar 5 dakikada sonucu alıyor ve onaylanan kredilerin hesaplarına yüklenmesine izin veriyor. Halkbank borç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız size en yakın banka şubesine giderek kimlik ve gelir belgeniz ile işlemi tamamlamanız gerekmektedir.

HALKBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Bankalar aracılığıyla sadece mevcut kredi ve kredi kartı borcunu kapatmanın ve hepsinden önemlisi yaşlı aylığı almanın mümkün olduğu nakit kredi kampanyasına katılmak isteyen tüm vatandaşlar sonucu 5 dakikada öğrenebilir.

Diğer banka ve kredi kartı borçlarınızı kapatabileceğiniz Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. Bu krediler uygun faiz oranlarına tabidir. Bu krediyi sadece diğer bankalarda kullanmış olduğunuz ihtiyaç kredileri için kullanabilirsiniz. Ayrıca kredi kartınızı kapatmanız halinde borç kapatma kredisi kullanarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ev ve taşıt kredileri için borç transfer kredisi sunulmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN