CZN Burak: Ben çalışanım, bu para kazanmıyoruz demek değil

CZN Burak: Ben çalışanım, bu para kazanmıyoruz demek değil

CZN Burak ismi ile bilinen restaurant sahibi ve sosyal medya fenomeni Burak Özdemir, geçtiğimiz ay aylık gelirinin 30 bin lira olduğunu söylemişti. Büyük ses getiren maaş konusu ile ilgili konuşan Özdemir, "Ben çalışanım ama bu para kazanmıyoruz demek değil" ifadelerini kullandı.

Geçen ay yargılanmış olduğu bir davada aylık gelirinin 30 bin lira olduğunu kayıtlara geçirince sosyal medyada tepki çeken CZN Burak ismi ile bilinen Burak Özdemir, televizyoncu Oğuzhan Uğur’un YouTube programına katıldı.

26 yaşındaki Özdemir, zamanında hamallık da yaptığını söyleyip, “İnsanlar babamın 40 yıllık bir iş insanı olduğunu bilmiyor" ifadelerini kullanarak şunları söyledi:

"Babayla oğul ilişkisi, patronla işçi ilişkisinden daha ötedir. Babama dedim ki, ‘Artık eskisi gibi olmayacak, hayatımda daha çok iyileştirme istiyorum.’ Babamdan aldığım para belli. Aylık gelirim 30 bin TL değil. 30 bin TL resmi olarak babamın yanındaki gelirim. Geri kalan her şey babamla beni ilgilendirir."

"ÇALIŞANIM AMA BU PARA KAZANMIYORUZ DEMEK DEĞİL"

"Babamdan aldığım para tabii ki 30 bin TL değil. O resmi gelirim" şeklinde konuşan CZN Burak, "Kendi aramızda sağlıyoruz. Benim ortaklığım yok çalışanım ama bu para kazanmıyoruz demek değil. Ben şirketten pay istemiyorum" şeklinde konuşarak cümlelerini sonlandırdı.

YANINDA 5 BİN KİŞİ ÇALIŞIYOR

CZN Burak, konuşmasının devamında yanlarında 5 bin kişi çalıştığını da söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN