CZN Burak'tan aylık gelir eleştirilerine cevap

CZN Burak'tan aylık gelir eleştirilerine cevap

CZN Burak lakabıyla bilinen 65 milyon takipçisi olan sosyal medya fenomeni Burak Özdemir, aylık gelirinin 30 bin lira olduğunu açıklamıştı. Özdemir'in açıklamaları sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Eleştirilere cevap veren Özdemir, "Herkesin kazancı kendini ilgilendirir. Birinin hakkını yiyecek en son kişiyim" dedi.

CZN Burak olarak tanınan Muhammed Burak Özdemir'in babası İsmail Özdemir ile birlikte bir restoranının kış bahçesinde yaptığı düzenleme gerekçesiyle "İmar Kirliliğine neden olmak" suçundan yargılandıkları davada düşme kararı verildi.

"AYLIK GELİRİM 30 BİN LİRA"

Sanık Muhammed Burak Özdemir kimlik sorgusunda, işletmeci olduğunu ve aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu belirtti. Eğitim durumu için üniversite devam diyen Özdemir'in mahkemedeki gelir beyanı ise sosyal medyada gündem oldu.

"HERKES BABAMLA ÇALIŞTIĞIMI BİLİR"

Türkiye ve yurt dışında çok sayıda restoranın sahibi olan CZN Burak'ın ayda 30 bin TL kazandığını açıklamasına çok sayıda eleştiri geldi.

Twitter'dan açıklama yapan Burak Özdemir, "Herkesin kazancı kendini ilgilendirir. Beni yakından tanıyan herkes babam ile çalıştığımı bilir. Birinin hakkını yiyecek en son kişiyim, beni kimse kendisi ile karıştırmasın" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN