Daha geçen yaz evlenmişlerdi! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan kötü haber: O olay sonlarını getirdi

Daha geçen yaz evlenmişlerdi! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan kötü haber: O olay sonlarını getirdi

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ve ünlü müzisyen Oğuzhan Koç bir dargın bir barışık yürüttükleri ilişkilerini 26 Haziran’ da nikah masasına taşımışlardı. Ancak çiftten hayranlarını üzecek haber geldi. İşte detaylar…

Geçtiğimiz haziran ayında beraberliklerini mutlu sonla sonlandıran Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un evliliklerinin üzerinde karabulutalar dolaştığı iddia ediliyor. Detaylar haberimizde…

demet özdemir

YÜZÜKLER DE ÇIKTI! DEMET ÖZDEMİR VE OĞUZHAN KOÇ EVLİLİĞİNDE BOŞANMA AÇIKLAMASI GELDİ

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’ un yaşadıkları tartışma boşanma iddialarını alevlendirdi. 7 ay önce gösterişli bir düğün ile hayatlarını birleştiren ünlü çifte nazar değdi. Kulisler de konuşulanlara göre Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç yüzüklerini çıkardılar. Yüzüklerin çıkmasıyla boşanma haberi gündeme bomba gibi düştü. Ünlü çiftten boşanma ile ilgili açıklama yapıldı.

Mutlu evlilikleri olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Çiftin bir arkadaşının doğum günü partisinde iddiaya göre kavga etmesinden sonra işler daha iyiye gitmedi. Çift hakkında çok fazla ayrılık haberi geldi ve her iki taraf da bu haberleri yalanladı. Çiftin evlilik yüzüklerini çıkardılar ve boşanma açıklaması geldi!

Fox TV’de yayın hayatına giren 'Adım Farah' dizisiyle ekranlara geri dönen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç haftalardır kriz içindeydi ama bu mücadele ayrılıkla sonuçlandı! Ünlü çiftten ayrılıkla ilgili açıklamalar gelmeye başladı!

DEMET ÖZDEMİR KONUŞTU

Engin Akyürek’le başrolünü paylaştığı “Adım Farah dizisinin set çıkışında magazincilere yakalanan Demet Özdemir; ‘Her evlilikte sorunlar olur, düzelir ben hiçbir zaman kötü anlarımı medyaya yansıtmadım hep iyi zamanlarımı paylaştım! Şimdilik evi terk etmedim, yok öyle bir şey.’ sözlerinde şimdilik evi terk etmedim sözü dikkat çekmişti!

HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATTI

Eşi Oğuzhan Koç ile boşanma haberlerine cevap veren Demet Özdemir şu sözleri söyledi:

“Ülke olarak çok zor bir süreçten geçerken, insanları iddia sözü altında istediğiniz şeyleri yazıp çizemezsiniz! Bu durum ben dahil hiçbir kadın arkadaşım için ahlaka uymuyor. Gerekeni yapacak ve hukuki süreci başlatacağım!”

NEREDEN ÇIKIYOR BUNLAR

Demet Özdemir'den sonra eşinin otomobiliyle görüntülenen Oğuzhan Koç, kendisine sorulan boşanma iddiasıyla ilgili şu sözleri söyledi:

“Nereden çıkartıyorsunuz böyle şeyleri arkadaşlar, bir sorun yok her şey yolunda!”

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN