Daha önce diş macununun bu alanlarda kullanıldığını bilmiyordunuz! Öğrenince küçük dilinizi yutacaksınız...

Daha önce diş macununun bu alanlarda kullanıldığını bilmiyordunuz! Öğrenince küçük dilinizi yutacaksınız...

Hepimizin evinde dişlerimizin bakımını yapmak için diş macunu vardır. Dişlerimizi fırçalamak için kullandığımız bu diş macununun farklı alanlarda da kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Sıkı durun Bu hileleri öğrenince hem paradan hem zamandan kazanacaksınız...

Hepimiz dişlerimizi fırçalamak için diş macunu kullanırız ama onu kullanabileceğimiz daha birçok kullanışlı şey olduğunu biliyor muydunuz? İnci gibi beyaz dişler için bundan faydalanabilir, ancak evinizdeki diğer şeyler de bundan faydalanabilir. Bu, birçok insanın düşündüğünden çok daha çok işlevli başka bir üründür. Diş macunu sadece dişlerinizi beyazlatmak ve diş sağlığını geliştirmek için değildir. Bir dizi ev kullanımına sahiptir. Dişlerinizle hiçbir ilgisi olmayan çok görevli diş macunlarından yararlanmanın bazı kullanışlı yollarını bu haberimizde bulabilirsiniz.

622f8f7f932151db1c28f7bf.webp

BANYO AYNALARININ BUĞULANMASINI ÖNLEYİN

Duşa girmeden önce banyo aynanızı jel olmayan diş macunu ile kaplayın. İçeri girmeden önce silin. Duşunuz bittiğinde ayna buğulanmayacaktır.

ELLERİNİZDEKİ KOKULARI YOK EDİN

Ellerinizi diş macunu ile ovun ve durulayın. Bu işlem, ellerinizden ve parmaklarınızdan sarımsak ve balık kokularının giderilmesine yardımcı olur.

PARLATICI MUTFAK VE BANYO KROMU

Elinizin altında mutfak veya banyo temizleyicisi yok mu? Diş macununu krom üzerine sürün. Kuru, yumuşak bir bezle parlatın.

BÖCEK ISIRIKLARININ KAŞINMASINI ÖNLEYİN

Kaşınmasını önlemeye yardımcı olmak için böcek ısırığınıza kuruş büyüklüğünde bir diş macunu sürün. Ayrıca cildinizdeki yanıkları soğutmaya yardımcı olabilir.

MAKYAJ LEKELERİNİ SİLİN

Tezgahınıza, parmak uçlarınıza veya aynanıza yanlışlıkla ruj veya rimel mi bulaştı? İşareti hızlı bir şekilde çıkarmak için biraz diş macunu kullanın.

HALI LEKESİNDEN KURTULUN

Diş macununu diş fırçasına veya süngere uygulayın. Halıdaki lekeye sürün. Temiz nemli bir bezle kurulayın ve gerektiği kadar tekrarlayın.

BUĞULANAN GÖZLÜKLERDEN KAÇININ

Gözlükleri diş macunu ile kaplayın ve silin. Bunu yapmak, ağaç işleri, kayak, yüzme veya tüplü dalış gibi aktiviteler yaparken gözlüklerin buğulanmasını önlemeye yardımcı olur.

MOBİLYALARDAKİ SU İZLERİNİ KALDIRIN

Birisi ahşap masanızda bardak altlığı kullanmayı mı unuttu? Yumuşak bir beze biraz jel olmayan diş macunu sürün ve ahşabı yalnızca halkanın üzerine sürün (ahşabın cilasına zarar vermemek için). Nemli bir bezle silin. Kurumaya bırakın. Ardından mobilya cilası uygulayın.

BANYO LAVABOSUNUN KOKUSUNU GİDERİN

Lavaboya biraz diş macunu fışkırtın. Bir süngerle ovun ve durulayın. Bu strateji sadece lavabonuzu temizlemekle kalmaz, aynı zamanda giderden gelen kokuları da öldürür.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN