Danla Biliç'ten Seda Sayan'ı kızdıracak sözler! 'Ağladım' diyerek açıkladı

Danla Biliç'ten Seda Sayan'ı kızdıracak sözler! 'Ağladım' diyerek açıkladı

Son dönemin ünlü isimlerinden Danla Bilic, sosyal medya hesabın aracılığıyla yayınladığı videoda Seda Sayan'ı hedef aldı. Seda Sayan'ın Danla Bilic'e vereceği yanıt ise şimdiden merak konusu oldu.

Son dönemde sosyal medya hesabından yayınladığı makyaj videolarıyla ünlenen Danla Bilic, sabah kuşağının reyting rekortmeni ismi Seda Sayan hakkındaki açıklamalarıyla magazin gündemine bomba gibi düştü.

Sosyal medya hesabından yayınladığı son videoda Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Camdaki Kız adlı dizide 'Muzaffer Koroğlu' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Enis Arıkan'ı ağırlayarak Arıkan ile birlikte yemek Danla Bilic, Seda Sayan'ı hedef aldı.

"AĞLADIM" DİYEREK DUYURDU

Seda Sayan'ın paylaşımlarını beğenmediği için Sayan'ın kendisini takipten çıktığını söyleyen Danla Bilcç, bu durum karşısında büyük üzüntü duyduğunu ve ağladığını açıkladı.

ec0c6d42-5187-48a9-bdbd-0f8f2950fdc2

Bilic şunları söyledi.

"Oğulcan'ın (Seda Sayan'ın oğlu) söylediğine göre onun paylaşımlarını beğenmiyormuşum. O yüzden yerim yokmuş. Hani işe yaramayan bir kesim vardır ya. Seda abla da galiba 'ne gerek var ki?' diye düşünerek beni takipten çıktı. İçip içip buna ağladım ben. Üzülmediğimi zannetmişim ama içki içince içimden bu çıktı. Konuşurken bir anda Seda abla beni niye takipten çıktı diyerek ağlamışlığım var"

Seda Sayan takipten çıktı, Danla Bilic ağladı!

Bilic'in bu açıklamasının ardından Seda Sayan'ın vereceği yanıt merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN