Darülaceze’yi ziyaret eden Sibel Can'a sürpriz karşılama! Ünlü şarkıcıyı bakın kim karşıladı?

Darülaceze’yi ziyaret eden Sibel Can'a sürpriz karşılama! Ünlü şarkıcıyı bakın kim karşıladı?

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni müzik programı "Şarkılar Bizi Söyler" programını Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici ile sunan sunan ünlü şarkıcı Sibel Can, Darülaceze Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bakın ünlü şarkıcıyı kim karşıladı?

25 Şubat 2021'den bu yana Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni müzik programı "Şarkılar Bizi Söyler" programını Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici ile sunan sunan ünlü şarkıcı Sibel Can, örnek bir davranışa imza atarak Darülaceze Başkanlığı’nı ziyaret etti.

TEK TEK SOHBET ETTİ

Darülaceze’ye olan hassasiyetiyle bilinen Sibel Can, Darülaceze Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret öncesinde Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci’den kurumla ilgili bilgi alan Sibel Can, daha sonra tüm odaları dolaşarak Darülaceze sakinleriyle tek tek sohbet etti.

Sibel Can'dan Darülaceze'ye ziyaret - Magazin haberleri

GÖZYAŞLARINA ENGEL OLAMADI

Rehabilitasyon odasında Darülaceze sakinlerinin yaptığı el işlerini inceleyen, kadınların bulunduğu salonda ise “Lale Devri” ile karşılanan ünlü sanatçı, şarkıyı onlarla beraber söyledi. Eski AK Parti Milletvekili Gülseren Topuz’un yanı sıra kurum yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyaret sırasında Sibel Can gözyaşlarına engel olamadı.

Ziyaret sırasında bir konuşma da yapan ünlü şarkıcı "Din, dil, ırk ayrımı yapmadan herkese kucak açan bu kurumda çalışan, katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Kendini bu iyilik hareketine adamak ayrı bir gönül zenginliği gerektiriyor. Kurumun misyonu, vizyonu, fiziki şartları ve şeffaflığı gerçekten çok etkileyici. Darülaceze sakinleriyle kucaklaşmak, göz göze, gönül gönüle vakit geçirmek benim için unutulmaz anıların içinde yer alacak.” dedi.

1968 YILINDA TÜRKİYE GÜZELİ SEÇİLEN SEVGİ CAN DANLI, SİBEL CAN'I KARŞILADI

Darülaceze sakinleri arasında 1968 yılında Türkiye Güzeli seçilen Yeşilçam oyuncusu Sevgi Can Danlı da vardı. Danlı, Sibel Can’ı kapıda karşıladı. Sibel Can, yakından ilgilendiği Sevgi Can Danlı ile sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Darülaceze sakinleriyle tek tek ilgilenen Sibel Can, ziyaret sonrası “Burada olmak bana ayrı bir huzur verdi” dedi. Sanatçı, daha önce Orhan Gencebay’la seslendirdiği “Hayat Devam Ediyor” şarkısının klibini de Darülaceze’de çekmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN