Defne Samyeli elbisenin azizliğine uğradı!

Defne Samyeli elbisenin azizliğine uğradı!

Ünlü şarkıcı Defne Samyeli, giydiği derin yırtmaçlı elbisesinin azizliğine uğradı. Sahnesinde iddialı ve cesur kıyafetlere ağırlık veren Samyeli, bu defa giydiği ile ağızları açıkta bıraktı. Derin göğüs dekolteli ve yırtmaçlı beyaz bir elbiseyle sahneye çıkan ünlü şarkıcı eğilince frikik verdi. Görenler gözlerine inanamadı.

Yaşına rağmen güzelliği ve fit vücudu ile sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Defne Samyeli, öyle bir frikik verdi ki görenler şaşırdı. Mayolu pozlarıyla tüm yaz magazin gündeminde yer alan Samyeli, sahne elbiseleriyle de çok konuşuldu. Giydikleriyle dikkatleri üzerine çeken Samyeli, bu defa fena frikik verdi. Bakın eğilince neresi göründü?

defnesamyeli.jpg

DEFNE SAMYELİ'DEN DERİN YIRTMAÇLI ELBİSE

Modellikten haber sunuculuğuna geçen Defne Samyeli, daha sonra oyunculuk ve şarkıcılığa yöneldi.

gazete.jpg

Uzun süredir sahnelere çıkan Samyeli, fiziğiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

t.jpg

FRİKİK VERDİ

50 yaşındaki şarkıcı en son çıktığı bir mekanda beyaz bir elbise tercih etti.

samyeli.jpg

Derin yırtmaçlı elbisesi ile herkesin hayranlığını kazanan Samyeli, eğilince olanlar oldu.

defnesamyeli-001.jpg

EĞİLİNCE OLAN OLDU

Sahnede derin dekolteli elbisesi ile hayranlarına doğru eğilin Defne Samyeli, frikik verdi. Çamaşırı görünen Samyeli, kısa sürede sosyal medyanın diline düştü. O fotoğrafı görenler "Bu kadar olmaz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN