Demet Akalın canlı yayında Seda Sayan'ı hedef aldı! 'Programı elimizden aldı...'

Demet Akalın canlı yayında Seda Sayan'ı hedef aldı! 'Programı elimizden aldı...'

'Gel Konuşalım' programını sunan Demet Akalın, canlı yayında Seda Sayan'ı hedef aldı. Akalın'ın Sayan'a yönelik sözlerinin ardından gözler Sayan'a çevrildi.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Gel Konuşalım' programını sunan Demet Akalın, canlı yayında Seda Sayan'ı hedef aldı. Demet Akalın'ın Seda Sayan'a yönelik sözleri kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu. Akalın'ın sözleri sonrasında gözler Seda Sayan'a çevrildi.

Jess Molho ile 'Gel Konuşalım' programını sunarak TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Demet Akalın, canlı yayında Seda Sayan'ı hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Programda Alişan ve Ceylan'ı konuk alan Demet Akalın, Alişan ile gündüz kuşağında program yaptığı dönemde Seda Sayan'ın kanalla anlaştığını ve programını elinden aldığını öne sürdü.

Canlı yayında Jess Molho'nun Demet Akalın'a 'partnerim' demesinin ardından söz alan Alişan, "Demet'e sürekli 'partnerim' demen beni canımı sıkıyor" diyerek espri yaptı. Alişan'ın bu esprisi sonrasında ikilinin daha önce Star TV'de yaptıkları programın konusu açıldı.

Seda Sayan'ın, kendi programını elinden aldığını öne süren Demet Akalıın, çarpıcı açıklamalara imza atarak şunları söyledi:

"Biz Alişan'la bir sezon partnerlik yaptık. O da Seda abla bizim elimizden alana kadar. Önce bana 'Aaa ne alakası var çocuklar. Öyle dedikodular var sakın ha' dedi. Ben zaten Miami'ye gidecektim bana bir şey olmadı ama Alişan garibim hiç yakıştıramadı. Sonra bana Seda abladan bir mesaj geldi 'Ben geliyorum Sabahların Sultanı olarak' diye. Ben de he öyle mi dedim. Her şey olabilir. Televizyon camiası bizim sanat camiasından daha bela ve fena"

Akalın'ın bu sözleri sonrasında gözler Seda Sayan'a çevrildi. Sayan'ın Akalın'a nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN