Demet Akalın'dan ramazan programı çağrısı: Hocalara vereceğinize fakir fukaraya dağıtın

Demet Akalın'dan ramazan programı çağrısı: Hocalara vereceğinize fakir fukaraya dağıtın

Şarkıcı Demet Akalın, Ramazan ayı boyunca televizyona çıkacak hocalarla ilgili kanallara bir çağrıda bulundu. Son dönemde ilginç çıkışlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı paylaşımında, ''Ramazan ayında TV kanallarına çıkaracağınız hocalara vereceğiniz yüz binlerce lirayı dağıtın fakir fukaraya, ben razıyım geçen seneki programları izlemeye. Nasıl olsa her sene yeni ayetler inmiyor" ifadelerine yer verdi.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan şarkıcı Demet Akalın, Ramazan'da ekrana çıkacak hocalarla ilgili teklifi çok konuşulacağa benziyor.

Ramazan ayında ekrana çıkacak hocalarla ilgili bir çağrıda bulunan ünlü şarkıcı, "Ramazan ayında TV kanallarına çıkaracağınız hocalara vereceğiniz yüz binlerce lirayı dağıtın fakir fukaraya, ben razıyım geçen sene ki programları izlemeye. Nasıl olsa her sene yeni ayetler inmiyor" dedi.

aa.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN