Demet Akalın'ı kızdıranlarda bugün: Birine 'deli' dedi, diğerine bela okudu!

Demet Akalın'ı kızdıranlarda bugün: Birine 'deli' dedi, diğerine bela okudu!

Ünlü popçu Demet Akalın Twitter'dan Twitter'ın eski sahibine bela okudu. Elon Musk'a satıldığı günden beri üst üste değişiklikler yaşayan Twitter'ın son haline isyan eden Akalın, Elon Musk'a da "deli" dedi.

Twitter'i 44 milyar dolar gibi rekor bir fiyata satın alan Elon Musk, mavi tik sahibi olmayanlara yasak getirmiş, mavi tiki paralı hale getirmiş ve ardından tweet okuma sınırı getirmişti.

Son olarak mavi kuş logosunu ve Twitter ismini değiştirmeye kalkan Elon Musk, merkez binadan şirket tabelasını kaldırarak yerine yeni X logosunu koydurttu. Musk'ın Twitter'da daha pek çok değişiklik yapacağı iddia ediliyor.

DEMET AKALIN'I DA KIZDIRDI

Elon Musk'ın bu hareketleri tüm dünyayla beraber Demet Akalın'ı da kızdırdı. Akalın Twitter'da yaptığı paylaşımda Elon Musk'a "deli", ona şirketi satan Jack Dorsey'ye ise "Allah belasını versin" dedi.

Akalın paylaşımında "Twitter'i bu deliye satanın da Allah belasını versin" ifadelerine yer verdi. Ünlü şarkıcının her zamanki gibi imla hataları yapması dikkatlerden kaçmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN