Demet-Oğuzhan çiftinden yeni karar! 8 Mayıs'ta boşanacaklardı

Demet-Oğuzhan çiftinden yeni karar! 8 Mayıs'ta boşanacaklardı

8 aylık evliliklerini sonlandırma kararı alan Oğuzhan Koç-Demet Özdemir çiftinden flaş karar geldi. 8 Mayıs tarihinde Adalar Adliyesi'nde boşanacak olan çift beklenmeyen bir karar aldırdı. Kararı duyan inanamadı

Geçen yıl evlenen Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çifti evliliklerinde yaşadıkları krizi atlatamadı. Ortak olarak boşanma kararı alan ikili 8 Mayıs tarihinde boşanıyor. Çifti boşanma öncesi mahkeme kararı da aldırdı. İkilinin bu kararı alma nedenleri de şaşırttı.

demetozddemiroguzhankoc.jpg

OĞUZHAN-DEMET ÇİFTİ BOŞANIYOR

Oğuzhan Koç- Demet Özdemir çifti 8 aylık evliliklerini 8 Mayıs tarihinde sonlandırıyor. Evliliklerinde kriz çıkan yeni evli çift tüm çabalara rağmen evliliklerini kurtaramadı. Boşanma nedenleri merak konusu olan ikili Adalar Adliyesi'nde boşanacak.

opuzhankic.jpg

GİZLİLİK KARARI ALDIRDILAR

Görülecek davanın içeriğiyle ilgili taraflar mahkemeden gizlilik kararı da aldırdı. Özdemir ve Koç gözlerden uzak olmak için için Adalar Adliyesi’ni seçti. Boşanma davasında ikili hazır bulunacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN