Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç tek celsede boşandı

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç tek celsede boşandı

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un sekiz aylık evlilikleri bugün tek celsede bitti. Özdemir ve Koç, Adalar Adliyesi'nde görülen duruşma ile boşandı. Çift birbirlerinden hiçbir şey talep etmedi.

2022 yılının ağustos ayında nikah masasına oturan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un sekiz aylık evlilikleri bugün sonlandı. Özdemir ve Koç bugün Adalar Adliyesi'nde görülen duruşma ile tek celsede boşandı. Çiftin birbirlerinden herhangi bir talepleri olmadı.

Hürriyet'in haberine göre; Demet Özdemir, duruşma için geldiği Büyükada'da görüntülendi. Oğuzhan Koç'a arkadaşları eşlik etti.

ekran-goruntusu-2023-05-08-153415.jpg

ekran-goruntusu-2023-05-08-153429.jpgDemet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un adliyeye geliş anları.

NE OLMUŞTU?

Demet Özdemir'in 26 Şubat'taki doğum gününde şiddetli bir tartışma yaşadığı iddia edilen çift krizi aşamadı.

Demet Özdemir konuyla ilgili olarak "Her evlilikte olduğu gibi bizim evliliğimizde de sorunlar var" açıklamasını yaptı. Oğuzhan Koç ise her fırsatta bir sorun olmadığını dile getirdi. Bir süredir birlikte görüntü vermeyen çiftten ayrılık haberi geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN