Demet Özdemir'den yeni aşk! Oğuzhan Koç'la boşanma aşamasındaydı

Demet Özdemir'den yeni aşk! Oğuzhan Koç'la boşanma aşamasındaydı

Oğuzhan Koç ile boşanma kararı alan Demet Özdemir hakkında aşk iddiaları da ortaya atılmaya başladı. Adın Farah dizisinde Engin Akyürek ile başrol paylaşan Demet Özdemir hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Özdemir'in son paylaşımı ise kafa karıştırdı

Ünlüler dünyası Söylemezsem Olmaz'da iddia edilen Demet Özdemir ile Engin Akyürek arasındaki aşk söylentilerini konuşurken Demet Özdemir'den olay bir paylaşım geldi.

opuzhankic.jpg

Ünlü oyuncu söylentileri doğrularcasına Akyürek ile dizideki bir fotoğrafını açık açık paylaştı. Özdemir'in fotoğrafını görenler, Oğuzhan Koç ile boşanma sonrasında ikilinin yeni bir aşka başlayabileceğini yazmaya başladılar.

fr.jpg

ÖZDEMİR'İN PAYLAŞIMI KAFA KARIŞTIRDI

Magazinane'nin haberine göre, adı rol arkadaşı Engin Akyürek ile aşk dedikodularına karışan Demet Özdemir, çıkan haberler sonrasında bir karesini paylaştı.

demetozdemir.jpg

Diziye dair paylaşım yapa Özdemir'in Akyürek ile paylaşımı kafaları karıştırırdı Bazı kullanıcılar ise mesaj olarak değerlendirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN