Demet Özdemir ısrarla 'Botoksum bile yok' demişti! Yıllar önceki hali ortaya çıktı! Yorumlar havada uçuştu!

Demet Özdemir ısrarla 'Botoksum bile yok' demişti! Yıllar önceki hali ortaya çıktı! Yorumlar havada uçuştu!

Oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da gündeme gelen Adım Farah dizisiyle izleyicinin karşısına çıkan Demet Özdemir'in yıllar önceki hali ortaya çıktı. Daha önce "Botoksum bile yok" diyerek estetiksiz olduğunu vurgulayan Özdemir'in yıllar içerisindeki değişimi görenleri hayrete düşürdü.

Kariyerine Flaş TV'de dans ederek başlayan Demet Özdemir, sonrasında Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, No:309, Doğduğun Ev Kaderindir gibi projelerde yer aldı. Erkenci Kuş ile büyük kitleler tarafından tanınan Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile evliliğini noktalayarak kendini adeta işine verdi. Demet Özdemir son olarak başrollünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisi ile izleyicinin karşısına çıktı.

ofgfdg.jpg

Demet Özdemir oyunculuğun ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Özdemir bu kez de eski fotoğraflarıyla sosyal medyada gündem oldu. Daha önce yaptığı açıklamada 'Botoksum bile yok' diyen güzel oyuncunun eski halini görenler şok oldu.

demetfg.jpg

Demet Özdemir'in eski halleri yeniden gündem oldu. Ünlü oyuncunun değişimimi görenler 'Kesinlikle estetiği var', 'Yüzü değişmiş', 'Botoks dışında her şey olabilir' gibi yorumlar yaptılar.

ozdemirrr.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN