Demet Özdemir tesettüre girdi! Görenler tanıyamadı "Yüzüne nur inmiş"

Demet Özdemir tesettüre girdi! Görenler tanıyamadı  "Yüzüne nur inmiş"

Yakında ekranlara gelecek olan Benim Adın Farah dizisi merakla beklenirken, başrolünde oynayacak olan Demet Özdemir'den şaşırtan bir paylaşım geldi. Tesettüre giren ünlü oyuncu yorum yağmuruna tutuldu. Bazı kullanıcılar "Yüzüne nur inmiş" yorumları yaptı.

Adım Farah dizisiyle uzun zaman sonra yeniden televizyon ekranlarına geri dönmeye hazırlanan Demet Özdemir'den sürpriz bir paylaşım geldi. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Özdemir bu kez başını örterek poz verdi. O halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

demetozdemir.jpg

DEMET ÖZDEMİR'DEN ŞAŞIRTAN PAYLAŞIM
Geçen yaz Oğuzhan Koç ile dünya evine giren Demet Özdemir, son dönemlerde yeni dizi Benim Adım Farah ile gündemden düşmüyor.

farah.jpg

Başrollerinde Engin Akyürek de olduğu dizi merakla beklenirken, Özdemir'den büyük beğeni toplayan bir kare geldi.

img.jpg

Yakında FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin setinden gelen o kare şaşırttı. Özdemir'in dizi setinden paylaştığı tahmin edilen başörtülü fotoğrafı beğeni rekoru kırdı.

f.png

BAŞÖRTÜ TAKTI SOSYAL MEDYA YIKILDI

Ünlü oyuncu dizi setinden yaptığı paylaşıma başörtüsü taktığı bir fotoğrafını da ekledi.

demet.jpg

Özdemir'in bu fotoğrafı kısa sürede büyük ilgi gördü. Hayranları ise "Keşke hep kapalı olsa" "Çok yakışmış" yorumları yağdırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN