Demet ve Oğuzhan aşkından üzücü haber! Sadece 8 ay sürdü! “ Yapamıyoruz”

Demet ve Oğuzhan aşkından üzücü haber! Sadece 8 ay sürdü! “ Yapamıyoruz”

2022 yılı Ağustos ayında dillere destan bir düğünle dünya evine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evliliğinden üzücü haber geldi. Geçtiğimiz günlerde evi terk ettiği söylenen Özdemir, üzücü haberi sosyal medya hesabı üzerinden verdi. İşte Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in o açıklaması…

Herkesin konuştuğu bir düğün ile ağustos 2022'de dünyaevine giren Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti kötü haberi takipçileri ile paylaştı. Evliliklerindeki kriz nedeniyle geçtiğimiz haftalarda gündemde yer alan çift bu kez ayrılık haberi ile gündemde yer alıyor. Özdemir ve Koç çifti sosyal medya hesapları üzerinden ortak bir paylaşım ile ayrılık kararını açıkladı. İşte Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in o açıklaması…

BEKAR EVİNE DÖNDÜ

Geçtiğimiz haftalarda eşyalarını alarak eski evine yerleşen Özdemir, bekar olduğu süreçte yaşadığı Zekeriyaköy'deki villasına yeniden yerleşti. Oğuzhan Koç ile birlikte yaşadığı evden ayrılan güzel oyuncu eski evine dönmeye karar verdi.

demet-oguzhan.jpg

ORTAK AÇIKLAMA YAPTILAR

İlişkilerinde yaşadıkları sorunu çözemeyen çift boşanma kararı aldıklarını duyurdu. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden ortak bir paylaşım gelirken boşanacakları da kesinleşmiş oldu. Yapılan açıklamada saygı ve anlayış çerçevesinde alınan kararın aile büyüklerini etkilemeden ve üzmeden sona ermesi için ellerinden gelen çabayı gösterdikleri ifadeleri yer aldı.

demet-oguzhan-bosanma.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN