Deniz Akkaya, tepki çeken 'Şişmanlarla görüşmüyorum' sözlerini yineledi

Deniz Akkaya, tepki çeken 'Şişmanlarla görüşmüyorum' sözlerini yineledi

Eski manken Deniz Akkaya, katıldığı YouTube programında yıllar önce söylediği büyük tepki toplayan "Şişmanlarla ve çirkin insanlarla görüşmek istemiyorum" sözlerini tekrar yineledi.

Deniz Akkaya, Armağan Çağlayan'ın sunduğu “Dur Bi Dinle”ye konuk oldu. Özel hayatına dair açıklamalarda bulunan Akkaya, yıllar önce şişman insanlarla ilgili söylediği sözlerden pişmanlık duymadığını dile getirerek hala aynı düşüncede olduğunu savundu.

dennoodfhdfh.jpg

Akkaya "Biz hasta taraflarımıza bile bile sarılmamalıyız. Şişmanlarla görüşmüyorum çünkü görüşlerimiz ayrı. Anoreksiklerde de arkadaşlık kuramam. Aynaya baktığında çözebileceğin sorunları elimizin tersiyle itmemeliyiz. Yeme bozukluğu bir duygusal rahatsızlıktır, üstüne çalışmak gerek. Sorunlarına sarılan bir insan intihar ediyor demektir. İntihara meyilli biriyle de arkadaşlık etmem" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN