Denizbank bu kampanyayla ana baba günü olacak! En avantajlı kredi detayları belli oldu, ilk kez böylesi yapılıyor

Denizbank bu kampanyayla ana baba günü olacak! En avantajlı kredi detayları belli oldu, ilk kez böylesi yapılıyor

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar DenizBank'ın kapısını çalıyor. Düşük faiz oranlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar için 33 bin TL nakit ödemesi yapılacağı belirtildi. İşte Denizbank kampanya detayları…

Uygun faiz oranları ile kredi almak isteyen milyonlarca vatandaş bankaların kampanyalarını yakından takip ediyor. Nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlar Denizbank tarafından açıklanan yeni kampanya hakkında araştırmalarını hızlandırdı. 1-10 Şubat tarihleri arasında DenizBank'a giden müşteriler ihtiyaç kredisi adı altında 33.000'lik ödeme alabiliyor. Kişilerden gelir belgesi talep edilmezken nakit ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlanıyor. Belirtilen şartları sağlayan kişiler kampanyadan yararlanabiliyor. İşte Denizbank kampanya detayları…


DENİZBANK MÜŞTERİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR


Denizbank tarafından yapılan kampanya kapsamında nakit ihtiyacı olan vatandaşlara uygun faiz oranları ile ödeme yapılacağı belirtildi. Kampanya kapsamında kişilerden gelir belgesi istenmezken işlemlerin de hızlı bir şekilde yapıldığı açıklandı. Nakit ihtiyacı olan müşteriler ödemeleri aynı gün hesaplarında görüntüleyebiliyor.

denizbank-1.jpg

İhtiyaç Kredisi olarak açıklanan yeni kampanya kapsamında katılım şartlarını sağlayan herkese ödeme yapılacağı belirtildi. Uygun faiz oranları ile anında ödeme yapılırken vatandaşların da nakit ihtiyacının karşılanması amaçlanıyor. Denizbank kredi kampanyasından yararlanmak için cep telefonu üzerinden 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusu yapılması gerekiyor. Başvuru için cep telefonun kısa mesaj kısmından T.C kimlik numarası ve doğum tarihini yazarak 32 80'e mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. İhtiyaç kredisi için başvuru yapan kişilerin Denizbank müşterisi olması durumunda ise mobil uygulama üzerinden yapacağı başvurular kapsamında hızlı bir şekilde ödeme alacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN