Denizbank'ın bu fırsatıyla herkes arabasını altına çekecek! Yeni yıl faizleri güncellendi, üstelik ertelemeli ödenecek

Denizbank'ın bu fırsatıyla herkes arabasını altına çekecek! Yeni yıl faizleri güncellendi, üstelik ertelemeli ödenecek

2023 yılının ilk taşıt kredisi DenizBank'tan geldi. Kampanya ödemesinde erteleme imkanı sunan Denizbank tüm dikkatleri üzerinde topladı. İşte DenizBank taşıt kredisi kampanya detayları…

2022 Ocak ayından bu yana otomotiv sektöründe yapılan zamlar sürücülerin dikkatini de yer alıyor. 2023 yılına giriş yapılması ile birlikte hemen hemen birçok araç modeline yapılan zamlar da gündemdeki yerini aldı. %5 ile 7 arasında zam yapılırken araç almak isteyenlerde fikirlerini değiştiriyor. Araç almanızı kolaylaştıracak bir kampanya açıklaması DenizBank'tan geldi. Otomobil sektörüne yapılan zamlar araç almayı zorlaştırırken bankaların kampanyaları da yakından takip ediliyor. 2023 yılın ilk haftasında önemli bir duyuru yapan DenizBank, taşıt kredisi kampanya detaylarını açıkladı. İşte Denizbank taşıt kredisi kampanya detayları…


DENİZBANK'TAN GERİ ÖDEMESİZ TAŞIT KREDİSİ


Araç almak isteyen milyonlarca vatandaş bankaların kampanyalarını yakından takip ediyor. 2023 yılı ilk haftasında bir açıklamada DenizBank'tan geldi. Yapılacak başvurular kapsamında 1 iş gününde geri ödeme taahhüdü verildi. Tüm bunlara ek olarak 48 ay vade imkanı ile geri ödeme kolaylığı da sağlayan DenizBank araç almak isteyenlerin yüzünü güldürdü.


Taşıt kredisi için geri ödemeleri otomobil Fiyatına göre belirleyen Denizbank Taşıt kredisi için geri ödemeleri otomobil fiyatına göre belirleyen Denizbank 12 ay ile 48 ay arasında değişen vade imkânlarıyla hizmet sağlayacağını duyurdu. Kredi alan kişileri 3 ay erteleme imkanı sunulacak.

denizbank-tasit-kredisi.jpg


FAİZ ORANLARI SABİT KALACAK


Türkiye'de kredi almak isteyen kişiler farklı başlangıç faiz oranlarından yararlanmaktadır. Kişilerin kredi notu kapsamında ödeme tutarları ve vade süreleri de değişiklik gösteriyor. Pek çok farklı etkene göre faiz tutarları değişirken Denizbank taşıt kredileri için sabit faiz kullanımı yapılacağını açıkladı.


Kredi kullanımı faiz oranları için sabit bir belirleme yapan Denizbank Ocak ayı itibariyle yüzde 2.72 faiz oranı ile taşıt kredisi vermeye başladı. Taksit ödemeleri için eşit ya da esnek olarak düzenleme yapan DenizBank geri ödemeleri de sürelerinde değişiklik yapmak isteyen kişiler için de tercih işlemlerini 45 güne kadar uzattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN