Deprem her eve ateş düşürdü! Gülben Ergen'in son vedası herkesi gözyaşlarına boğdu

Deprem her eve ateş düşürdü! Gülben Ergen'in son vedası herkesi gözyaşlarına boğdu

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin bilançosu da her geçen gün ağırlaşıyor. Üzüntülerini sosyal medyadan duyuran ünlü isimler acı kayıplarını da açıklamaya devam ediyor. Acı kaybını açıklayan son isim Gülben Ergen oldu. İşte Gülben Ergen'in son vedası…

Türkiye'yi derinden sarsan depremin ardından gelen acı haberlerde herkesi derinden sarsıyor. Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa’yı etkileyen deprem ardında büyük yıkımlar bırakırken her eve de bir ateş düşürdü. Ünlü isimler acı haberleri bir bir açıklarken son paylaşım Gülben Ergen'den geldi. İşte Gülben Ergen'in son vedası…


“KARA HABER BUGÜN GELDİ”


Şarkıcı Gülben Ergen depremin ardından yaptığı paylaşımlar ile gündemde yer alırken aldığı acı haberi de sevenleriyle paylaştı. Gülben Ergen acı haberi şu sözlerle duyurdu:


''Serdar'ımız... Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin gönüllüsü. Kara haber bugün geldi''

gulben-ergen-serdar.jpg
Ergen, yaptığı paylaşım ile umutla beklediği 3 kişinin cansız bedenlerine ulaştığını açıkladı. Gülben Ergen, ''Serdar kardeşim, ikizi, annesi ve ablasının cansız bedenleri bugün enkaz altından çıkarıldı. Sabır Allah'ım'' sözleriyle acısını paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN