Deprem kahininden Türkiye için korkutan uyarı! 6 Şubat'ın aynısı diyerek o bölgeyi işaret etti!

Deprem kahininden Türkiye için korkutan uyarı! 6 Şubat'ın aynısı diyerek o bölgeyi işaret etti!

Ünlü gökbilimci Frank Hoogerbeets, Kahramanmaraş depremini önceden tahmin etmesiyle tanınan bir isim haline gelmişti. Son açıklamasında, Türkiye ve Suriye için uyarılarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Son zamanlarda Kahramanmaraş'ta gerçekleşen depremin önceden tahmin edilmesiyle ünlü gökbilimci Frank Hoogerbeets, yeni bir açıklama yaparak Türkiye ve Suriye'deki insanları uyardı. Hoogerbeets'in son paylaşımı birçok kişiyi endişelendirdi. Ünlü gökbilimci, Kahramanmaraş'taki deprem öncesi yaşanan dalgalanmaların geçtiğimiz günlerde de görüldüğünü açıkladı ve Türkiye ile Suriye için nöbette olun uyarısında bulundu.

Hoogerbeets'in paylaştığı yeni haritada, Suriye ile Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgelerinin yer aldığı görüldü. Bu bölgelerde yaşayan insanların önümüzdeki günlerde dikkatli olması gerektiğini belirten Hoogerbeets, 21 Nisan 2023 tarihinde gördüğü dalgalanmanın benzerini 6 Şubat depremi öncesi 29 Ocak'ta görmüş olduğunu ifade etti.

FRANK HOOGERBEETS'İN PAYLAŞIMI

3

Hoogerbeets'in deprem olacağını ifade ettiği diğer bölgeler arasında İran, Pakistan ve Rusya da bulunuyor. Özellikle İran tarafında deprem beklenen bölümün Türkiye'ye yakın olması dikkat çekiyor.

Gökbilimci geçtiğimiz hafta yaptığı tahmin ise tutmadı. Hoogerbeets, "21-22 Nisan'daki dalgalanmalar, 29-30 Nisan civarında bu bölgelerin içinde veya yakınında 6-7 deprem büyüklüğe işaret edebilir" ifadelerini kullanmıştı. Ancak, 1 Mayıs itibariyle bilinen büyük bir deprem gerçekleşmedi.

Hoogerbeets'in Kahramanmaraş depremi öncesi yapmış olduğu tahminler birçok kişi tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Özellikle, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen deprem öncesi yaşanan dalgalanmaların benzerinin görülmesi, insanların endişelerini artırmış durumda. Hoogerbeets'in uyarıları doğrultusunda bölgede yaşayan insanların dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları büyük önem taşıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN