Depremde akrabalarının çoğunu kaybetmişti! Karsu Dönmez'den acı haber! Kahreden haber hayranlarını yasa boğdu

Depremde akrabalarının çoğunu kaybetmişti! Karsu Dönmez'den acı haber! Kahreden haber hayranlarını yasa boğdu

Kahramanmaraş'ta meydana gelerek tüm ülkeyi yasa boğan depremlerde akrabalarının çoğunu kaybeden ünlü sanatçı Karsu Dönmez'den acı haber geldi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelerek 11 ili yerle bir ederek bölgeyi savaş alanına çeviren depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 50 bini aştı. 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde Hatay'da yaşayan akrabalarının çoğunu kaybeden ünlü şarkıcı Karsu Dönmez'den kahreden haber geldi. Ünlü şarkıcıdan gelen kahreden haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Türk asıllı, Hollandalı sanatçı Karsu Dönmez, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde Hatay’da bulunan akrabalarının çoğunu kaybetti. Büyük acı yaşayan ünlü sanatçıdan bir kahreden haber daha geldi.

ACI HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Depremin meydana geldiği günden bu yana ailesi ve yakınları için yardım kampanyaları düzenleyen Karsu Dönmez, büyükannesinden gelen acı haberle yıkıldı. Ünlü sanatçının enkazdan sağ kurtulan büyükannesi hayatını kaybetti.

Karsu Dönmez acı haberi sosyal medya hesabı aracılığıyla duyurdu. Karsu Dönmez paylaşımında "Nur içinde yat nenem" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN