Depremde hayatını kaybetmişti! Fenomen Taha'nın annesinden duygulandıran paylaşım...

Depremde hayatını kaybetmişti! Fenomen Taha'nın annesinden duygulandıran paylaşım...

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybetmişti. Yaptığı yemek videolarıyla fenomen olan Taha Duymaz, oturduğu binanın yıkılması sonucu enkaz altında kalmıştı. Fenomen Taha Duymaz'ın annesi duygulandıran paylaşımda bulundu. Yaşasaydı...

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden Taha Duymaz, yemek videolarıyla fenomen olmuş bir isimdi. Oturduğu binanın depremde yıkılması sonucu enkaz altında kalarak yaşamını yitirmişti. Taha Duymaz'ın annesi, duygusal bir paylaşımda bulundu.

20 YAŞINA GİRECEKTİ

taha-duymaz-e1675811001796-1200x675.jpg

Sosyal medya üzerinde yemek videolarıyla büyük bir fenomen haline gelen Hataylı Taha Duymaz, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybetti. Depremin 12. gününde enkaz altından cansız bedeni bulunan Taha Duymaz, bugün 20 yaşına gireceği bir yaşamı geride bıraktı.

"DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TAHAM"

opera-anlik-goruntu-2023-09-01-141727-www-instagram-com.png

Depremde üç çocuğunu kaybeden acılı anne Meryem Duymaz, Taha'nın doğum gününde duygusal bir paylaşımda bulundu. Anne Duymaz, paylaşımında şunları ifade etti: "Cennet kokulum, ben daha size doyamadım. Annen sana doyamadı. Seni çok özlüyorum yavrum. Seni Rabbim bana hediye etti. Doğum günün kutlu olsun annem. İçimde sönmeyen bir ateş bırakıp gittiniz. Doğum günün kutlu olsun Taham."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN