Didem Arslan Yılmaz Kürtçe konuşan kadını yayından aldı

Show TV'de gündüz kuşağında program yapan sunucu Didem Arslan Yılmaz programa konuk olan bir kişinin Kürtçe konuşmasına tepki gösterdi. Yılmaz, Kürkçe konuşan kişiyi canlı yayından alırken "Burası Türkiye Cumhuriyeti, olmaz öyle şey" dedi. Yılmaz'ın sözleri ise özellikle sosyal medyada büyük tepki çekti.

Didem Arslan Yılmaz'ın Show TV'de sunuculuğunu yaptığı Asla Vazgeçme programındaki sözleri tepki çekti.

Programda işlenen konu ile ilgili olarak canlı yayına bağlanan kişinin Kürtçe konuşmasına tepki gösteren Yılmaz, "Türkan hanımı bir hattan alın, kızlara da hakaret edemez, öyle de konuşamaz. Biraz da anlarım ben Kürtçe'den. Kesinlikle olmaz. Doğru düzgün Türkçe konuşun, hepimiz anlayacağız. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Doğu dili bilmiyoruz ki biz?" dedi.

Sosyal medyada büyük tepki alan sözler üzerine #haddinibildidemarslan etkileti ile sunucunun tavrı eleştirildi. Yılmaz sözleri ile ilgili henüz yeni bir açıklama yapmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (19)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
19 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN