Dilan Çiçek Deniz nişanlısından ayrıldı

Dilan Çiçek Deniz nişanlısından ayrıldı

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile ayrıldı. Çift, evlilik yolunda giden ilişkilerini noktaladı. Ayrılığın ardından Dilan Çiçek Deniz nişanlısıyla olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından sildi.

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan ve evlilik hazırlığı yapan Dilan Çiçek Deniz ve İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile sürpriz bir şekilde yollarını ayırdı. İkiliden Dilan Çiçek Deniz, Saevarsson ile yer aldığı fotoğrafları sosyal medya hesabından sildi ve takibi de bıraktı.

BOĞAZ KÖPRÜSÜ'NDE EVLİLİK TEKLİFİ

Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson'dan Boğaz Köprüsü'nde sürpriz bir evlilik teklifi almıştı. "Evet" yanıtını vererek Saevarsson ile hayatını birleştirme kararı alan ünlü oyuncu, "Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN