Dilan Polat'a şok üstüne şok! Bu sefer darbe hiç beklemediği yerden geldi! 'Enercii'si de gitti!

Dilan Polat'a şok üstüne şok! Bu sefer darbe hiç beklemediği yerden geldi! 'Enercii'si de gitti!

Kara para aklama, vergi kaçırma ve örgüt kurma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve Engin Polat çiftine kötü haber daha geldi. Dilan Polat'ın 'Enercii' isimli şarkısı Spotify ve Apple Music'ten kaldırıldı.

Günlerdir Türkiye gündeminin en çok konuşulan olayı şüphesiz ki Dilan - Engin Polat soruşturması. Her gün olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Dilan ve Engin Polat çifti ''kara para aklamak'', ''vergi kaçırmak'' ve ''örgüt kurmak'' suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

dilsdfsdg.jpg

'ENERCİİ' SPOTİFY VE APPLE MUSİC'TEN KALDIRILDI

Yaşananların ardından cezaevinde bulunan Polat çiftine bir kötü haber daha geldi. Dilan Polat'ın 'Enercii' isimli şarkısı Spotify ve Apple Music'ten kaldırıldı. Dilan Polat'ın klip çektiği şarkısı bugüne kadar YouTube'da yaklaşık 100 milyon görüntülenmeye ulaşmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN