Dilan Polat'ın arabası satılığa çıktı! Bu gelişme sosyal medyaya damga vurdu!

Dilan Polat'ın arabası satılığa çıktı! Bu gelişme sosyal medyaya damga vurdu!

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan fenomen Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ın daha önce Instagram hesabında paylaştığı arabanın, bir ilan sitesinde satılığa çıkarıldığı iddia edildi.

Gündemden düşmeyen Engin ve Dilan Polat çifti hakkında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından soruşturma başlatılmış ve MASAK'ın soruşturduğu ikilinin işyerlerine baskın yapılmıştı.

Gazeteci Erk Acarer'in haberine göre, Dilan Polat arabasını bir ikinci el alım-satım sitesinde ilana koydu. Engin Polat'ın daha önce Instagram hesabından paylaştığı araba satılığa çıkarıldı.

enginnnn.jpg

Erk Acarer bu haberi, "Dilan Polat'ın arabası satışa çıkarıldı" şeklinde paylaştı. Arabanın ilan görüntüsü sosyal medyada yayıldıktan sonra, ilanın yayından kaldırıldığı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN