Dilan Polat'ın astroloğundan dikkat çeken açıklama: Tutuklanacağını söylemiştim; tahliyesi için de tarih verdim

Dilan Polat'ın astroloğundan dikkat çeken açıklama: Tutuklanacağını söylemiştim; tahliyesi için de tarih verdim

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan fenomen Dilan Polat'ın astroloğu Hilal Saraç'a avukatları aracılığıyla sorular gönderildiği öğrenildi. Polat'ın tutuklanacağını söylediğini belirten Saraç, "Avukatı aracılığıyla 'Bana ne olacak' diye haber gönderdi. Haritasına baktım. Şubat, mart ya da nisanda cezaevinden çıkacak" ifadelerini kullandı.

4 Kasım'da kara para aklama, vergi kaçırma ve sanal bahis suçlamalarıyla cezaevine gönderilen Dilan-Engin Polat çiftiyle ilgili tartışmalar devam ediyor.

Sık sık cezaevinden mektup yazan ve içerideki durumundan şikayet eden Dilan Polat bu kez esrarengiz ziyaretçisi ile gündeme geldi.

Habertürk'ten Ceylan Sever'in haberine göre, soyadı farklı olan bir kişi belirli aralıklarla Dilan Polat'ı ziyaret ediyor. Bu kişinin Polat'ın astroloğu olduğu ortaya çıktı. Sadece üç farklı kişiyle görüş izni bulunan Polat'ın bu hakkını astroloğundan yana kullanması dikkat çekti.

'ŞUBAT, MART YA DA NİSANDA ÇIKACAK'

Konuyla ilgili bir açıklama da, Dilan Polat'ın astroloğu Hilal Saraç'tan geldi.

Ziyarete gitmediği zamanlarda da yıldız falına bakıp avukatları ile Polat'a ilettiğini söyleyen astrolog, "Aslında bilmek istediği şey 'Bana ne olacak?' sorusunun cevabı. Dilan'ın para pul umurunda değil. Tek istediği şey özgürlüğü. Maksimum nisan ayına kadar dışarı çıkacağını söyledim. Tabii şubat-mart ayında da çıkabilir. Ben dışarıya çıkacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN