Dilan Polat'ın yakın arkadaşı eteğindeki taşları döktü! Banu Parlak hakkında şok iddia: Engin Polat'a aşık

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı eteğindeki taşları döktü! Banu Parlak hakkında şok iddia: Engin Polat'a aşık

Haftalardır gündemden düşmeyen Dilan Polat hakkında şimdi de yeni bir iddia en yakın arkadaşından geldi. Şok eden açıklamada bulunan ünlü fenomenin o arkadaşı Banu Parlak'ın, Engin Polat' a aşık olduğunu söyledi...

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Dilan Polat, son günlerde 'kara para aklama' iddialarıyla sık sık gündeme geldi. Son olarak gündemi günlerdir meşgul eden Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu uyuşturucu iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Banu Parlak arasındaki anlaşmazlık, uzun bir süredir kamuoyunun gündemini meşgul ediyordu. İki ünlü isim, birbirlerine yönelik sert söylemler ve tartışmalarla gündeme gelmiş, takipçileri arasında gerilimi artırmıştı. Dilan Polat ile 2 senedir arasında husumet bulunan şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, geçtiğimiz günlerde Instagram sayfasından yaptığı açıklamada "Başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polat'tır" ifadelerini kullanmıştı.

x.jpg

DİLAN POLAT'IN YAKIN ARKADAŞI ETEĞİNDEKİ TAŞLARI DÖKTÜ! BANU PARLAK HAKKINDA ŞOK İDDİA: ENGİN POLAT'A AŞIK

Şimdi ise ünlü fenomen Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Cemile Kaya' dan şok eden bir iddia ortaya atıldı. Kaya, Banu Parlak'ın Engin Polat' a aşık olduğunu söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN