Dilek Taşı oyuncusu Salih Bademci'nin eşini gören hayretler içinde kalabilir, bakın güzel eşi kim çıktı?

Dilek Taşı oyuncusu Salih Bademci'nin eşini gören hayretler içinde kalabilir, bakın güzel eşi kim çıktı?

İlk bölümü ile 7 Eylül akşamı izleyici karşısına çıkan Dilek Taşı’nın başrol oyuncusu Salih Bademci’nin eşini görenler hayretler içinde kaldı! Başarılı oyuncu Salih Bademci’nin güzeller güzeli eşi bakın kim çıktı…

Oyunculuğu ile sık sık gündeme gelen başarılı oyuncu Salih Bademci’nin eşi gündem oldu. Bademci’nin güzeller güzeli eşini görenler şaşkına döndü. Yıllardır ekranlarda gördüğümüz Bademci’nin eşi meğer kimmiş…

EŞİ DE KENDİSİ GİBİ…

Son olarak Netflix’de yayınlanan Terzi dizisindeki Dimitri karakteri ile büyük ilgi toplayan Salih Bademci, her projesi ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Son olarak dijital platformlarda izlediğimiz oyuncu, televizyon ekranlarına ise sıkı bir dönüş yaptı. Dilek Taşı dizisinde Mustafa karakteri ile izleyici karşısına çıkmaya başladı.

salih.jpg

Oyunculuğu ile adından sık sık söz ettiren Bademci, özel hayatıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü ismin uzun zamandır evli olduğu eşi de meğer kendisi gibi ünlüymüş.

salih5.jpg

İmer Özgün ile 20145 senesinde dünya evine giren Bademci, 2020 senesinde ise ilk çocuğu olan kızı İklim’i kucağına aldı.

salih4.jpg

BİRÇOK PROJEDE YER ALMIŞ

Salih Bademci’nin kendisi gibi ünlü olan eşi İmer Özgün, Dudaktan Kalbe, Sınıf, Avrupa Yakası, Kalpsiz Adam, Kavak Yelleri, İstanbullu Gelin, Hanımın Çiftliği gibi popüler dizilerde rol aldı.

salih2.jpg

salih3.jpgsalih7.jpgsalih8.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN