Dinçer Güner: Sekstil açının etkisi 4 gün sürecek, libidolar yükselecek, daha önce ertelenen ne varsa şimdi tam zamanı

Dinçer Güner: Sekstil açının etkisi 4 gün sürecek, libidolar yükselecek, daha önce ertelenen ne varsa şimdi tam zamanı

Güneş ile Mars arasında bugün oluşan sekstil açıyı işaret eden astrolog Dinçer Güner, "Motive ol ve harekete geç" önerisinde bulundu. İşte, Dinçer Güner haftalık burç yorumları...

Astrolog Dinçer Güner, 25 Mayıs 2023 burç yorumunu sosyal medyadan paylaştı. Twitter hesabından duyuru yapan Dinçer Güner, "Motive ol ve harekete geç" başlıklı yazısında, Güneş ile Mars arasında bugün oluşan sekstil açıyı işaret ederek, bu gökyüzü olayının etkisinin 2 gün devam edeceğinin altını çizdi.

dincer-guner-burc-yorumlari.jpg

"LİBİDO YÜKSELİŞİ VAR, ŞİMDİ TAM ZAMANI"

Dinçer Güner'in 25 Mayıs burç yorumu şöyle:

"Güneş ile Mars arasında sekstil açı oluşacak. Etki süresi 2 gün. Kendimize olan güven ve cesaretin artacağı zamanlar. Rekabet gerektiren durumlarda gücümüzü rahatlıkla ortaya koyabileceğiz. Spora başlamak içinde harika zamanlar. Daha önce ertelenen ne varsa hayata geçirme zamanı.

Yeni işlere ve projelere başlamak içinde ideal zamanlar. Ekstra enerji dolu olacağız ve bu enerjiyi yapıcı alanlarda kullanmakta fayda var. Gerektiğinde doğru yer ve zamanda saldırı motivasyonu da katar. Bu aralar libidoda da artış olabilir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN