Disney Plus Kaçış dizisi bitti mi, yeni sezon olacak mı?

Disney Plus Kaçış dizisi bitti mi, yeni sezon olacak mı?

14 Haziran tarihinde Türkiye’de yayın hayatına merhaba diyen Disney Plus’ın ilk Türk dizisi Kaçış, dün ekranlara gelen bölümüyle finale gitti. Kaçış dizisi hayranları hep bir ağızdan yeni sezonun çekilip çekilmeyeceğini araştırıyor. işte detaylar...

Türkiye'de 14 Haziran'da yayınlanmaya başlayan Disney Plus'ın ilk Türk dizisi dün yayınlanan bölüm ile sona erdi. Her hafta izleyicilerin merakla beklediği yeni bölümü Kaçış hikayesinin başrol oyuncusu ve sahibi Engin Akyürek, başarısıyla beğeni topladı.

 Disney Plus, hikayesini Engin Akyürek'in yazdığı Kaçış dizisiyle Türkiye'de yayınlanmaya başlıyor. Orta Doğu'daki Ezidi dramını anlatan dizinin yeni bölümü her Çarşamba günü yayınlanıyor. İzleyicilerin her çarşamba yeni bölüm beklediği dizi, dün yayınlanan sekizinci bölümüyle final yaptı.

İzleyici, olağanüstü hikayesiyle Kaçış dizisinde sekiz haftada ilginç anlara tanık oldu. Hikâyesi her bölümüyle daha da heyecanlı hale gelen dizi, son bölümüyle tam not aldı. Engin Akyürek, kaçış dizisiyle kariyerinde yeni bir kapı açmış görünüyor.

dünyayla benim aramda

Kaçış sonrasında Türkiye'de ikinci Disney Plus yapımı olan Dünyayla Benim Aramda yer alacak. Yeni seri ile seyirciyi çok daha parlak, görkemli ve romantik bir dünya bekliyor. Başrollerinde Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy ve Metin Akdülger'in yer aldığı dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz açıklığa kavuşmadı.

Demet Özdemir'in merakla beklenen dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri de tam bir gizlilik içinde gerçekleşti. Bu durum diziye olan ilgiyi daha da artırdı. Dizinin çıkış tarihi bugün en çok merak edilen soru.

Demet Özdemir, iki sevgili arasındaki bir aşk hikayesini içeren hikayede İlkin karakterini canlandırıyor. Buğra Gülsoy'un canlandırdığı Tolga, İlkin'in sevgilisidir. Tolga'nın çok sevdiği İlkin'in başka bir kadını bir araya getirerek aşkını sınaması konusunda Demet Özdemir, daha önceki röportajlarında izleyenleri şaşırtacağını söylemişti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN