Doctor Who oyuncusu Pamela Salem hayata gözlerini yumdu

Doctor Who oyuncusu Pamela Salem hayata gözlerini yumdu

Never Say Never Again dizisindeki Miss Moneypenny ve Doctor Who dizisindeki Prof Rachel Jensen lakaplı oyuncu Pamela Salem 80 yaşında hayatını kaybetti.

Sean Connery'nin Never Say Never Again filmindeki James Bond'un sekreteri Miss Moneypenny rolüyle tanınan Pamela Salem, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu.

yeni-proje-4.jpg

PAMELA SALEM KİMDİR?

1944'te Hindistan'da doğdu. Chesterfield ve York'ta repertuar tiyatrosuna başlamadan önce Almanya'daki Heidelberg Üniversitesi'ne ve Londra'daki Kraliyet Merkezi Konuşma ve Drama Okulu'na gitti. Ayrıca Birleşik Krallık başbakanını canlandırdığı ABD drama dizisi The West Wing'de ve tıp dizisi ER'de rol aldı.

Salem aynı zamanda Blake'in 7 , The Tripods ve Into the Labyrinth filmlerindeki bilim kurgu rolleriyle de tanınıyordu. Doctor Who karakteri Prof Rachel Jensen rolünü yeniden canlandırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN