Doğru fişi bulmak için yüksek zekalı olmanız gerekiyor! Sadece IQ'su yüksek insanlar 10 saniyede doğru fişi buluyor!

Doğru fişi bulmak için yüksek zekalı olmanız gerekiyor! Sadece IQ'su yüksek insanlar 10 saniyede doğru fişi buluyor!

Bu zeka oyunu beyninizi zorlayacak. Hangi Fiş Işığı Açar? ancak bulmaca çözmeye meraklı uyanık bir zihne sahipseniz bu bulmacayı kolayca çözebilirsiniz. Hangi fişin ışığı yaktığını 10 saniyede bulabilir misin?

Bir zeka oyunu, çözmek için düşünmeyi gerektiren ilginç bir bulmaca şeklidir. Belirli koşullar göz önünde bulundurularak geleneksel olmayan şekillerde düşünmeye ihtiyaç duyar. Yanal düşünmeyi içerebilir. Mantık bulmacaları ve bilmeceler de zeka oyunları türleridir. Bazı zeka oyunlarının zorluğu, insanın sezgiselliğindeki belirli bir derecede yanılgıya bağlıdır. İnsan zihni bunun yerine mutlak olasılığı dikkate alma eğiliminde olduğundan, bu, koşullu olasılığa bağlanan zeka oyunlarında yaygındır.

kapak-001.jpg

HANGİ FİŞİN IŞIĞINI AÇTIĞINI BULABİLİR MİSİN?

Zeka oyunları, çözmek için düşünmeyi gerektiren ilginç bir bulmaca şeklidir. Zeka oyunları, sıra dışı düşünmenizi ve zihninizin tüm potansiyelinden yararlanmanızı sağlar. Son zamanlarda sosyal medyada trend olan ve birçok kişinin kafasını karıştıran zeka oyunlarından biri, hangi fişin ışığı açtığını bulman gereken bir bulmaca olarak yayınlandı.

Bu zeka oyununda amacımız resimde verilen ışığı hangi prizin yaktığını bulmaktır. Şimdi bu zeka bulmacasının cevabına bakalım, Hangi fiş ışığı açar?

DOĞRU FİŞİ BULDUN MU?

Hala bunun cevabını almaya çalışıyorsanız, size bir ipucumuz var, birkaç farklı çözüm var ama biz burada size en kolay çözümlerden birini verdik. Şimdi çözümleri ve açıklamasını görelim.

Hala bulmacanın cevabını almaya çalışıyorsanız, bu bulmacanın cevabı bizde. Bu zeka oyunu, gözlem becerilerinizi ve ne kadar keskin olduğunuzu test etmenin harika bir yoludur. Cevabı hala alamadıysanız aşağıdaki resim bu çözümü daha iyi anlamanızı sağlayacaktır.

ZEKA OYUNU CEVABI

Verilen süre içinde hangi fişin ışığı açtığını bulan kişileri tebrik ediyoruz. Gözlem becerilerin oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz. Ancak hala cevabı arayanlar 1 numaralı fişi takip edebilir. Bulmacanın cevabı 1 numaralı fişin ışığı yakan doğru fiş olduğudur.

1-016.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN