Doğru kararlar verme zamanı! Koç, boğa, ikizler, akrep, yay, kova ve oğlaklar... İşte 29 Şubat 2024 günlük burç yorumu

Doğru kararlar verme zamanı! Koç, boğa, ikizler, akrep, yay, kova ve oğlaklar... İşte 29 Şubat 2024 günlük burç yorumu

Vereceğiniz bir kararla ilgili olarak endişelenmeniz gereken tek şey, sonrasında bu kararla nasıl başa çıkacağınızdır. Çoğunlukla yanlış bir seçim yapmaktan endişe ediyor olabilirsiniz, ancak bunu yapmayacaksınız. Bu konuda düşünür, çalışır, artıları ve eksileri tartar ve tüm bunlara dayanarak bir karara varırsanız, bu en iyi karar olacaktır.

29 ŞUBAT 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Sizin tarafınızda kim var? Kim sizi gerçekten önemsiyor? Şu anda bu konuda emin olamayabilirsiniz. Sizin tarafınızda görünen biri, sadakatini sorgulamanıza neden olacak şeyler söylemiş ya da yapmış olabilir. Merak edebilirsiniz, paranoyakça mı davranıyorsunuz yoksa sizi rahatsız eden bir şey mi var? Önümüzdeki yirmi dört saat boyunca, birinin gerçek niyetini eylemleriyle anlayabileceksiniz. Hal ve hareketler yalan söylemez.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Dışarıda dans etmeyi planlıyorsanız denizci botu giymezsiniz. Karanlık bir gecede güneş gözlüğü takarak dışarı çıkmazsınız. Hayatta bizi ne bekliyorsa ona uygun giyinmeye ve davranmaya çalışırız. Yaklaşan bir toplantıda veya sunumda her zamanki tarzınızı değiştirmenin bir kaçış olacağını düşünebilirsiniz, ancak bu hiç de öyle olmayacaktır. Ulaşmaya çalıştığınız kişilerin sizi anlayabilmesi için söylediklerinizi ve yaptıklarınızı uyarlamanız gerekebilir. Hazırlıklı olun!

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Şu anda oldukça hassas ve hatta dengesiz bir kişiyle ilgilenmenizi gerektiren bir durumdan sorumlu olabilirsiniz. Doğru olanı yapmak istiyorsunuz, hatta buna ihtiyacınız var. Ancak aynı zamanda, kendinizi diken üstünde hissetmek de istemezsiniz. Bu çok büyük bir baskı yaratır. Hatta yapmanız gereken şeyi yapma becerinizi bile engelleyebilir. Fakat bu yanlış bir bakış açısı. Her zamanki yaklaşımınızı basitçe yumuşatarak bu kişiyi kendinize çekebilirsiniz. Yapacağınız şeyin sert olması gerekmez ve bu konuda endişelenmemelisiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Vereceğiniz bir kararla ilgili olarak endişelenmeniz gereken tek şey, sonrasında bu kararla nasıl başa çıkacağınızdır. Çoğunlukla yanlış bir seçim yapmaktan endişe ediyor olabilirsiniz, ancak bunu yapmayacaksınız. Bu konuda düşünür, çalışır, artıları ve eksileri tartar ve tüm bunlara dayanarak bir karara varırsanız, bu en iyi karar olacaktır. Bunu yaptıktan sonra, geri dönüp kendinizi ikinci kez sorgulamayın veya bu konuda endişelenmeyin. Kararınıza bağlı kalın. Doğru kararı vereceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Sizde diğer insanlarda olmayan bir çekicilik var. Cazibeniz altın gibi. Karizmanız alev gibi. Muhtemelen bunun farkındasınız çünkü aldığınız tepkilerden ve ilgiden bu açıkça anlaşılıyor. Yine de hayatınıza yeni giren biri, sizden pek hoşlanmamış gibi görünüyor. Bunun gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Bu, o kişinin sizden hoşlanmadığı anlamına gelmez. Belki de hassas bir kişiliğe sahiptir ve kişiliğinizin büyüklüğü onu korkutuyor olabilir. Ona zaman verin, dönüşümü göreceksiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çok sevimli bir insansınız. Kibar, düşünceli, nazik ve adilsiniz. Bu yüzden insanlar size güveniyor ve etrafınızda olmak istiyor. Böyle bir üne sahip olmak hoşunuza gidiyor. Sevilmek hoşunuza gidiyor. İşte bu yüzden bazen diğer insanlardan beklenenden daha fazlasına katlanıyorsunuz. Onların sizin hakkınızdaki algılarını bozmak istemiyorsunuz. İyilik konusundaki itibarınızı zedelemek istemiyorsunuz. Bu kolayca hafife alınmanıza ve hatta istismar edilmenize yol açabilir. Bugün adil bir anlaşma sağlamak istiyorsanız, başkaları ne düşünürse düşünsün, size adil davranıldığından emin olun.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Sil baştan başlamak gerçekten zor olabilir. Özellikle de ilk seferde olumsuz bir deneyim ve hatta belki de bir başarısızlık yaşandığında her şeye yeniden başlamak daha da zor olabilir. Şu anda böyle bir durumda olabilirsiniz ve aslında iyi bir şey olmasına rağmen bunu dört gözle beklemiyor olabilirsiniz. Bunu yepyeni bir başlangıç yerine "ikinci bir şans" olarak görmeyi seçerseniz, kendinize çok fazla baskı yapmış olursunuz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Parlak bir hayal gücüne sahip olacak kadar şanslı olan insanlar genellikle yanlış anlaşılır. Sizin gibi düşünme biçiminde olağanüstü yaratıcı olan biri, o kadar da yaratıcı olmayan birine eksantrik ya da tuhaf gelebilir. Yine de başkalarının hakkınızda ne düşündüğü önemli olmamalıdır. Sizi anlama kapasitelerinin olmaması sizi başkalarından "daha az" kılmaz. Yaratıcılığınızla gurur duyun. Yeteneklerinizin farkına varırsanız, yakında onları kullanmak için mükemmel bir şans yakalayabilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Şu anda finansal bir konu veya geçim durumunuzla ilgili olarak kendinizi güvende hissetmiyor olabilirsiniz. Son zamanlarda sizi bu şekilde hissettiren bir şeyin farkına vardınız ve bu durum huzursuz hissetmenize neden oluyor olabilir. Bu durumu düzeltmeye yönelik yaklaşımınıza bu tür bir ruh haliyle başlamayın. Bunu çözebileceğinizi bilerek ve kendinize güvenerek çözmek için yola çıkın. Bu dünyanın sonu değil, bu yüzden bu şekilde davranmayın. Bu konuda pratik olursanız bir yolunu bulursunuz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Nezaket bir erdemdir. Aslında çok nazik bir insan olduğunuz için bunun ne kadar güçlü bir şey olduğunu biliyorsunuz. Nazik davranarak, sıcaklık ve cesaret verici sözler söyleyerek birinin hayatını değiştirebilirsiniz. Ancak nezaket, her ne kadar harika olsa da, aynı zamanda bir zayıflık olabilir. Birisi sizin nazik olduğunuzu öğrendiğinde, bunu kişisel çıkarları için kullanmaya çalışabilir. Manipüle edilmeyi ya da kullanılmayı reddetmek sizi nezaketsiz yapmaz. Bugün hatırlamanız gereken şey de bu: Nazik olun ama zayıf olmayın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün zayıf bir anınızda, bir sırrınızı biriyle çok kolay paylaşabilirsiniz. Büyük bir hevesle dolup taşıyor olabilirsiniz ve bu durum sabırlı olmanızı zorlaştırabilir. Ancak, bu size geri tepebilir. Çok erken açılırsanız, daha sonra konuyla ilgisi olmayacak eleştirilere davetiye çıkarabilirsiniz. Şu an için sağduyulu olmalı ve sırrınızı yalnızca doğru kişiyle paylaşmayı seçmelisiniz. Çok yakında daha açık olabileceğiniz bir zaman gelecek, ancak şimdilik her şeyi gizli tutmaya çalışın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Dünya size karşıymış ve kimse sizin tarafınızda değilmiş gibi hissettiğinizde, kendinize inanmak zor olabilir. Bu da kendi tarafınızı tutmakta zorlanmanıza neden olur! Kusurlarınızı irdelemeye ve denemek için neden zahmet ettiğinizi sorgulamaya başlarsınız. Yakında yeni bir işe başlayacaksınız ve bu konuda kimse size inanmıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Oysa size inanacak tek bir kişiye ihtiyacınız var, o da sizsiniz! Eğer bunu başarabilirseniz, herkese olduğu gibi kendinize de bir şeyler kanıtlamış olacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN