Dolar çakılacak altın fırlayacak! İslam Memiş tarihi verdi! Elinizi çabuk tutun

Dolar çakılacak altın fırlayacak! İslam Memiş tarihi verdi! Elinizi çabuk tutun

Yatırımcıya dolardan uzak durun diyen İslam Memiş, 18,80 seviyelerini gören dolar kurunun tekrardan çakılacağını ifade ederek uyarılar yaptı. Altın ve dolar için bakın hangi tarihi verdi.

Ekim ayında Euro/dolar paritesi bozulurken, dolar 19 seviyelerine doğru tırmanmaya devam ediyor. İslam Memiş ise doları tavsiye etmediğini Ekim ayı sonlarında ciddi düşüşlerin yaşanacağını belirtti. Altın içinse bakın neler söyledi?

dolar-1.jpg

DOLAR DÜŞÜŞE GEÇİYOR

Doların bir anda yükselmesinin şüpheli olduğunu belirten İslam Memiş, "Dolarda Ekim sonunda bir düşüş bekliyorum. Bu gerçekleşirse dolar/TL kurunu etkileyecektir" dedi.

DOLARDAN UZAK DURUN

Kendisinin yatırım aracı olarak dolardan uzak durduğunu her fırsatta dile getiren Memiş, "Ben dolardan uzak durmayı tercih ettiğimden dolayı tüm diğer enstrümanları ucuz buluyorum. Doların karşısındaki diğer enstrümanlar daha avantajlı. Euro doların altında kaldı. Euro dolara karşı ucuz kalmaya devam diyor." yorumunda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN