Dominik polisinin Survivor ekibine neden operasyon yaptığı ortaya çıktı! Meğer o yarışmacı olayın fitilini ateşlemiş!

Dominik polisinin Survivor ekibine  neden operasyon yaptığı ortaya çıktı! Meğer o yarışmacı olayın fitilini ateşlemiş!

TV8 ekranlarında fırtınalar estiren fenomen program Survivor'ın yeni bölümünde yaşanalar ekranlara damga vurdu. Acun Ilıcalı, Seda Aktuğlu'nun yaptıklarını ada konseyinde açıkladı. Ilıcalı'nın anlattıkları herkesi şoke etti.

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlan Survivor All Star'ın 4. bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın Dominik polisinin Survivor'da operasyon yaptığını söylemesi damga vurmuştu.

Survivor'ın dün akşam yayınlanan yeni bölümde yaşananların perde arkasını canlı yayında açıkladı. Ada konseyinde "Şaşırdığım çok olay oldu ama bu enteresan bir olay. Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor. Abi... Efendim. Dominik polisi operasyon yapmış bizimkileri almış diyor" ifadelerini kullanan Ilıcalı, sonrasında yaşananları anlattı.

'BENİ KAÇIRDILAR'

Ilıcalı, Seda Aktuğlu'nun gittiği ödülde Kolombiya havalimanında bir kadına gidip, telefonu kullanma çabası içine girdiğini, bunu yaparken 'Beni kaçırdılar' gibi sözcükler ifade ettiği için tam emin olamamakla yarışmacıların olumsuzluk yaşadığını açıkladı.

Şahsın telefonundaki internet çalışmayınca Seda Aktuğlu'nun babasına bıraktığı notu telefonun sahibinin annesinin yanlış anladığı ve Aktuğlu’nun kaçırıldığını sanarak durumu emniyete bildirdiği ortaya çıktı.

surbifg.jpg

'HERKESİ UÇAKTAN İNDİRİP DUVARA DİZDİLER'

Hakan Hatipoğlu ise, biraz toparlamak için söz istediğini belirterek, notu verdiği kızın annesinin 'Ben açım, ben zorlanıyorum gibi' Seda'nın birileri tarafından kaçırıldığını zannettiğini, uçağa bindiklerinde hiçbir sorun yaşamadıklarını, uçak Dominik'e geldiğinde uçakla bekletildiklerini, sonra bir polisin içeri girip arkaya doğru yürüdüğünü, kendilerinin de paniklediğini, yürüdükten sonra Seda'yı aldığını, kimsenin de müdahale etmesine izin vermediğini, bir yarım saat Seda'nın polise olayı anlattığını, sonra onlardan birisini istediklerini, Seda bir takım olduklarını söyleyince de herkesi uçaktan indirip kenara alıp duvara dizildiklerini ifade etti.

iliali.jpg

ACUN ILICALI ÇİLEDEN ÇIKTI

Tüm bu yaşananlara Acun Ilıcalı çok sinirlendi. Ilıcalı, “İki ülkenin emniyet teşkilatını birbirine soktu. Her şeyi tehlikeye atabilecek derecede son derece anlamsız sebep... Aklın yerinden gitmesi” ifadelerini kullandı. Ceza alan Seda Aktuğlu, 5 ödülden faydalanamayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN